Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 6296 tot 6300
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 25 juli 2016

IMF: Overheden moeten meer stimuleren

De landen van de G20 moeten hun overheidsuitgaven verhogen om de economie te stimuleren, zo stelt Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Meer stimulering is nodig, omdat de instrument van negatieve rente in de ontwikkelde landen haar grenzen bereikt heeft.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 25 juli 2016

Chinese yuan wordt derde handelsmunt

De Chinese yuan wordt in 2018 de derde grootste munt ter wereld na de dollar en de euro. Dat zei Xiang Songzuo, vicevoorzitter van het International Monetary Institute (IMI) afgelopen zondag tijdens een bijeenkomst van het IMF in Beijing.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 25 juli 2016

Hete zomer in Turkije…

Erdogan heeft duizenden ‘tegenstanders’ inmiddels laten oppakken, uit alle geledingen uit de samenleving. Deze arrestaties hebben op zo’n grote schaal plaatsgevonden dat het lijkt alsof deze lijsten met verdachten al lange tijd geleden waren gemaakt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 25 juli 2016

6 strategieƫn om je inkomen te verhogen

Ben jij aan het eind van de maand steeds platzak, maar kan je geen nee zeggen tegen een restaurantbezoek? Haal de buikriem nog niet aan! Met deze strategieƫn zal je werkgever je meer waarderen en je daar ook naar betalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 juli 2016

Europese bankenstresstest: bevestiging van Italiaanse problemen?

Mario Draghi, president van de Europese centrale Bank zag er deze week tijdens de persconferentie zichtbaar uitgeput uit. Dit grotendeels veroorzaakt door de Italiaanse bankproblemen welke de gehele Eurozone in de problemen kan brengen.

Waar de bankproblemen in Griekenland nog te controleren vielen zijn deze bij de Italiaanse banken van een andere grootorde. Een escalatie van deze zou de Eurozone dan ook direct in een zeer slechte positie brengen waarbij het niet ondenkbaar is dat Duitsland de geldkraan wel degelijk zou dicht draaien.