Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 6296 tot 6300
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2016

We hebben de ‘war on cash’ al verloren

‘Cash is King’ is een oud gezegde, maar de Koning heeft zijn macht verloren. De maatschappij evolueert steeds meer naar een cashloze maatschappij, ook zonder druk van overheden en centrale banken. Maar de toekomst zonder cash roept meer vragen op dan het antwoorden biedt.

In een wereld zonder cash geld hebben de beleidsmakers de financiële touwtjes in handen en wordt de maatschappij nog meer een slaaf van ‘tijdelijke’ maatregelen. Anderzijds werkt het ook het gebruiksgemak in de hand en zorgen we zelf voor de (r)evolutie.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2016

Een nieuw vers dieptepunt

De ECB gaat naast staatsobligaties nu ook bedrijfsobligaties opkopen.

De Kort: 'De ECB zit in een moeras. Ze hebben geen idee waar ze vandaag komen en ze hebben geen idee waar ze heen moeten.'

Stel je voor dat het met de Europese economie weer wat minder minder gaat, zegt De Kort. Hij vraagt zich af wat Europa dan gaat doen. Kees heeft alvast een oplossing: 'We knikkeren deze jongens eruit, en vragen vijftien vrouwen om het bestuur van de ECB te vormen.'

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2016

Steeds meer Denen willen EU-referendum

In Denemarken lijken steeds meer mensen gewonnen voor een referendum over het EU-lidmaatschap, Dat blijkt uit een peiling van Epinion in opdracht van de openbare omroep DR News.

42% van de Denen wil nu stemmen over een verlengd lidmaatschap van de EU. Amper 3 maanden geleden was dat slechts 37%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2016

6 ideeën om geld te verdienen in je slaap

Als je niet weet hoe je geld kan verdienen in je slaap, zal je werken tot je sterft. De meeste rijke mensen wedden niet op 1 paard en zorgen voor verschillende inkomstenbronnen. Het magische getal blijkt 3 te zijn. Een passief inkomen is dus een must om je vermogen te vergroten.

Een extra inkomen moet niet altijd komen uit een extra parttime job, je kan er ook voor kiezen om een passief inkomen op te bouwen. Dit zijn 6 mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat ook jij geld verdient in je slaap.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2016

George Soros’ negatieve positie breekt door

Wall Street lijkt wakker te worden, dat blijkt uit een artikel van de Wall Street Journal vandaag. Daarin staat beschreven dat de grote George Soros weer aan het handelen is geslagen. Soros ziet volgens de Wall Street Journal weer mogelijkheden om te profiteren van toekomstige economische problemen.

Bezorgd over vooruitzichten voor de wereldeconomie en uit vrees voor grote marktverschuivingen zorgde de miljardair, hedge-fund manager en filantroop onlangs voor een aantal grote en “bearishe” investeringen volgens mensen die dicht bij het bedrijf staan, aldus de Wall Street Journal.