EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6296 tot 6300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Man die de val van Deutsche Bank als eerste voorspelde, zegt dat het allemaal nog veel erger kan worden

In 2013 voorspelde Paul Gambles (what’s in the name?), adviseur bij MBMG International, al dat Deutsche Bank in de problemen kon geraken. De bank was in zijn ogen veel te veel gefinancierd met schulden en het Duitse banksysteem was een van de zwakste in de wereld. Nu hij gelijk krijgt, voorspelt hij nog meer onheil.

De problemen van Deutsche Bank zijn bekend. De boete van $14 miljard in de Verenigde Staten maakt beleggers angstig over de solvabiliteit van de bank. Ook in Italië hangt een nieuwe boete boven het hoofd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Britse Pond onderuit

Nu de aandacht weer terug naar de brexit gaat, na de uitspraken van de Britse premier Theresa May, reageert het pond bijzonder hevig op de mogelijke harde klap die het Verenigd Koninkrijk wellicht te verduren zal krijgen. De schrikreactie duwt de koers tussen het pond en de Amerikaanse dollar naar het laagste peil in 31 jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

IMF verlaagt groeiverwachting Nederlandse economie

De Nederlandse economie groeit volgend jaar waarschijnlijk duidelijk minder sterk dan eerder werd verwacht. Dat blijkt uit nieuwe ramingen die het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dinsdag heeft gepresenteerd.

Het fonds verwacht dat de groei van de Nederlandse economie dit jaar uitkomt op 1,7 procent en volgend jaar afzwakt naar 1,6 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Italië beschuldigt Deutsche Bank van manipulatie en het creëren van valse rekeningen

Net op het moment dat Deutsche Bank op kousenvoeten uit de afgrond kruipt, komt er een bericht dat de bank in Italië op het matje wordt geroepen voor manipulatie en het creëren van valse rekeningen. Dit zet de vete tussen Duitsland en Italië verder en hypothekeert mogelijk opnieuw de toekomst van Deutsche Bank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2016

Deze man werkt al jaren samen met de superrijken, en dit is het beste advies over geld dat hij kan geven

Kevin Neal is al jarenlang financieel adviseur van de superrijken in de Verenigde Staten. Zijn firma geeft advies in opbouw en bescherming van vermogen. Wie rijk wil worden, moet zich ook gedragen als een rijke. Iedereen kan dan ook het advies van Kevin Neal volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs