EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6296 tot 6300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

Wil jij ook op je 30e op pensioen? Volg het voorbeeld van Mr Money Mustache

De laatste jaren hoor je alleen maar berichten dat we langer zullen moeten werken. Maar wat als het ook anders kan? De Amerikaan Peter Adeney ging op zijn 30e al op pensioen. Zijn bijzondere levensstijl zorgt ervoor dat hij de rest van zijn leven kan genieten van financiële vrijheid. Hoe heeft hij dat gedaan?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

96% kans op een Amerikaanse renteverhoging!

De beleggers hebben niet lang kunnen genieten van de rust die er heerste op de markten. Sinds vorige week is er een einde gekomen aan de spanning rondom de Amerikaanse verkiezingen, maar de beleggers zijn op dit moment alweer bezig met de volgende grote gebeurtenis. De Amerikaanse centrale bank zal immers tijdens de komende maand een besluit nemen met betrekking tot de basisrente.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

Grootste vondst ooit van schalie-olie in Texas

In het westen van de Amerikaanse staat Texas is een voorraad van twintig miljard vaten schalie-olie gevonden. Dat is de grootste ontdekking die binnen de schaliesector in de Verenigde Staten tot nu toe kon worden gerealiseerd. Dat heeft de Amerikaanse Geological Survey bekend gemaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

Dirk Bezemer: de huidige economische groei is niet houdbaar.

Prof. dr. D.J. (Dirk) Bezemer legt het nog maar eens een keer uit.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Zilver: Deze feiten doen u snel de huidige correctie vergeten

Zilver is met alle waarschijnlijkheid de meest ondergewaardeerde grondstof van het moment. Al duizenden jaren geleden werd deze grondstof gebruikt als geld. Het Romeinse Rijk gebruikte zilver voor de Denarius, een zilveren munt dat gelijk stond aan een dagloon. Tot in 1965 besloot men in de Verenigde Staten geen zilver meer te gebruiken voor de vervaardiging van muntgeld. In 1971 verlieten de Verenigde Staten zelfs eenzijdig de goudstandaard waarbij ook de dollar niet meer gedekt was door goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs