Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 631 tot 635
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Werkloosheidsgraad in VS op laagste niveau in zestien jaar

De werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten is in juli licht gedaald tot 4,3 procent, het laagste niveau in 16 jaar. Dat meldt de Amerikaanse dienst voor arbeidsstatistiek vandaag. Ongeveer 7 miljoen mensen zijn werkloos in de VS.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Bunq raakt waarschijnlijk veel klanten kwijt door nieuwe koers

Heel veel bestaande klanten van de ‘nieuwe’ bank Bunq zijn kwaad. Dit komt door de nieuwe koers die Bunq gaat varen. Op 1 augustus kondigde Bunq de nieuwe aanpak aan bij een presentatie. Het gaat om Bunq Premium. Waar klanten eerder voor 1 euro per maand klant konden zijn, komt er nu een totaalpakket van €7,99 per maand.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Het grote raadsel voor de komende tijd

De cijfers van de inkoopmanagers laten vreemde zaken zien, zegt BNR’s marco-econoom Kees de Kort. 'Ik begin steeds meer te twijfelen over die groeicijfers van de emerging markets.'

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

RBS onderhandelt over verhuizing naar Amsterdam na de Brexit

Royal Bank of Scotland (RBS) wil zijn Europese handelsactiviteiten na de Brexit in Amsterdam vestigen. Topman Ross McEwan zei vrijdag dat RBS in gesprek is met toezichthouders over de verhuizing.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Griekenland wil ontwikkelingsbank voor infrastructuur

Griekenland wil een nieuwe ontwikkelingsbank opzetten waarmee grote infrastructurele projecten en export-georiënteerde bedrijven gefinancierd kunnen worden. Deze nieuwe Hellenic Development Bank is eigendom van de staat en zal aanvullende financiering verstrekken voor regionale projecten. Op die manier worden publieke middelen ingezet om de ontwikkeling van grootschalige projecten te versnellen.