EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 631 tot 635
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Federal Reserve zal zelf voor nieuwe financiële crisis gaan zorgen

In een recent artikel van de hand van Lance Roberts van Real Investment Report, een graag geziene gast op diverse financiële nieuwskanalen in de V.S. als de Wall Street Journal, CNBC, New York Times, Bloomberg etc. stond in de onderstaande kop van zijn laatste artikel deze “vlammende” waarschuwing afgedrukt. Hij is al lang niet meer de enige. Zo ook Bill White, OECD Chairman, David Stockman, voormalig Budget Director onder president Reagan, de Bank of America alsmede de Federal Reserve zelf die met de “broodnodige” renteverhogingen hun hart beginnen vast te houden. De Fed zou zelf zomaar voor een nieuwe financiële crisis kunnen gaan zorgen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Hoe vernietig je met je spaargeld je eigen toekomst?

Weet jij eigenlijk wat er met jouw spaargeld gebeurt die op de bank staat? En welke impact dit op de toekomst heeft? Een leuk verhaal van Kellie Liket over triage. Komt uit het effectief altruïsme.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Deze angstaanjagende correlatie voorspelt een crash…

Op de beursvloer wordt vaak gezegd dat resultaten uit het verleden geen enkele garantie geven voor resultaten die in de toekomst behaald gaan worden. Toch komt het regelmatig voor dat soortgelijke situaties zich herhalen. En ook de huidige koersbeweging heeft wel erg veel weg van een koersbeweging die we al eerder hebben gezien.

De beleggers die al wat langer meelopen, kunnen zich vast nog wel het jaar 1990 herinneren. In dat jaar wist de Japanse beurs een stevige top neer te zetten en uiteindelijk volgde er een lange daling die pas in het jaar 2009 ten einde kwam. In deze periode werd de Japanse economie ook geteisterd door een diepe crisis waarbij de wereld voor het eerst te zien kreeg wat ‘deflatie’ met een economie kan doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Gevestigde orde is nog altijd doodsbang voor de opkomst van crypto

De status quo pakken al jaren alle mogelijke manieren aan om de opkomst van bitcoin en cryptocurencies (inmiddels wordt de blockchain an sich wel omarmd door de gevestigde orde) de kop in te drukken. Ondanks de zware daling van de prijzen van cryptocurrencies in het begin van 2018, lijkt het er nog altijd op dat crypto gewoon een nieuwe asset class zal blijven in het algehele financiële spectrum. De daling kom natuurijk ook na een nog grotere stijging.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Op deze manier probeert de Poolse centrale bank de strijd aan te gaan met virtuele munten

De Poolse centrale bank, Narodowy Bank Polski, heeft wel een heel aparte manier gevonden om strijd te voeren tegen de opmars van cryptomunten. De bank heeft naar het schijnt 27.000 dollar gespendeerd aan een online marketing campagne om virtuele munten ‘zwart’ te maken. Er werd onder andere samengewerkt met enkele bekende Poolse YouTube-sterren.

De bank maakte gebruik van advertenties op platformen zoals Google en Facebook. Het meest frappante is waarschijnlijk de samenwerking met YouTube partner netwerk Gamellon. Deze YouTube partner vertegenwoordigt verschillende grote Poolse YouTube-sterren.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs