EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 631 tot 635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Draghi zit met de handen in het haar

De inflatie in de eurozone is in april uitgekomen op 1,2 procent. BNR-macro-econoom Kees de Kort moet er een beetje om lachen: 'Wat moet ik nog zeggen?' De Kort ziet ECB-baas Mario Draghi nerveus worden want die heeft zich gecommitteerd aan 2 procent inflatie. 'Intussen worden de consequenties daarvan steeds duidelijker terwijl hij met z'n handen in het haar zit.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

EU en NAVO veroordelen brug naar de Krim

Zowel de Europese Unie als de NAVO veroordelen de nieuwe brug naar de Krim en zien het project als de zoveelste schending van de soevereiniteit en territoriale integriteit van Oekraïne. In een verklaring zegt NAVO-woordvoerder Piers Cazalet dat de Krim onderdeel is van Oekraïne en dat de brug daarom in strijd is met de soevereiniteit en territoriale integriteit van het land.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Grafiek: “De Dollar lijkt het gevecht met de Euro te winnen”

De dollar wist tijdens de voorbijgaande weken terrein terug te winnen. Dit was overigens ook wel hard nodig, want de grootste munt ter wereld heeft een rampzalig jaar achter de rug liggen. De dollar lijkt echter nu goed op weg te zijn om er niet opnieuw een rampzalig jaar van te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Ontmoeting Trump en Kim Jong-un vindt plaats in Singapore

 De Amerikaanse president Donald Trump ontmoet de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un op 12 juni. De historische top zal plaatsvinden in Singapore, schreef Trump op Twitter. ,,We zullen allebei proberen er een erg speciaal moment van te maken voor wereldvrede'', aldus de president.

[...]

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Pensioenexpert: “Tegen je 35ste moet je al twee jaarlonen bij elkaar gespaard hebben”. De reacties op social media zijn niet mals

Economie Tegen je 30ste verjaardag moet je al een volledig jaarloon bij elkaar gespaard hebben, dat zeggen pensioenexperts van het Amerikaanse investeringsbedrijf Fidelity Investments. En tegen je 35ste zou dat bedrag zelfs verdubbeld moeten zijn. Maar als we op de reacties op social media afgaan, blijkt dat advies vrij onrealistisch voor velen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs