EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6301 tot 6305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Het CETA-debacle: ‘Als nu niet met Canada, waarom straks dan wel met het VK?’

De EU-ministers van Handel zijn er dinsdag niet in geslaagd een overeenkomst te bereiken omtrent de handelsovereenkomst tussen de EU en Canada, omdat Wallonië dwars blijft liggen. (Ook Roemenië en Bulgarije hebben voorbehoud aangetekend en eisen visavrij reizen naar Canada, maar een akkoord lijkt daar in de maak.). De Waalse minister-president Paul Magnette ontkent ten stelligste dat Wallonië tegen vrijdag zal tekenen. Hij krijgt ondertussen steun van Duitse en Franse socialisten die vinden dat de overeenkomst aan de nationale parlementen moet worden voorgelegd, eerder dan dat die in Brussel door de EU-ministers van Handel kan worden goedgekeurd. Stuit de EU hier andermaal op de grenzen van zijn bevoegdheid? Het heeft er alle schijn van. De meest vernietigende opmerking kwam misschien nog van eurocommissaris voor Handel Cecilia Malmström (foto) zelf:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Leningen nu aan nul procent

De lage rentestanden zorgen voor krankzinnige situaties. Neem nu de hypotheken. Duizenden Belgen zijn nu in staat om te lenen aan nul procent.

De rente op spaarboekjes en zichtrekeningen mag dan wel gevallen zijn naar ongekende dieptes, omgekeerd doet zich hetzelfde voor, meer bepaald op de huizenmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Analist Wells Fargo ziet goudprijs terugvallen naar $1.050

John LaForge van Amerikaanse zakenbank Wells Fargo ziet weinig hoop voor een sterke goudprijs. Volgens LaForge zal de goudprijs zelfs terugvallen tot $1.050. Hij ziet dit als een normaal proces in een langdurige daling.

LaForge ziet goud als een grondstof en grondstoffen zitten in een langdurige berenmarkt. Traditioneel duren berenmarkten in grondstoffen zo’n 20 jaar met tussentijds ups en downs. De huidige berenmarkt duurt nog maar 5 jaar.

De goudprijs zal dan ook het dieptepunt van eind december 2015 opnieuw testen. Het is niet ongewoon dat de prijzen van grondstoffen hun eerste dieptepunt opnieuw gaan testen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Investeerders zaten sinds 9/11 nooit op meer cash dan vandaag

De portefeuilles van de investeerders bestaan op dit ogenblik voor 5,8 procent uit cash, tegenover 5,5 procent tijdens de maand september. Daarmee wordt het hoogste cash-niveau opgetekend sinds november vijftien jaar geleden, kort na de terroristische aanslagen van Al-Qaeda in de Verenigde Staten.

Dat blijkt uit een rapport van Bank of America.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

9 dingen die je moet doen om al jong miljonair te worden

‘In een vrije markt kan iedereen zoveel geld verdienen als ze willen’ – Steve Siebold, de man die jarenlang de gewoontes van 1.200 miljonairs bestudeerde. Iedereen heeft dus de mogelijkheid om rijk te worden en het is nooit te laat om ermee te beginnen.

Onderstaande 9 dingen die Siebold aanraadt, garanderen geen bankrekening vol miljoenen, maar het verhoogt alvast de kansen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs