EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6311 tot 6315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Russisch-Indische economische samenwerking maakt Washington bloednerveus

Rosneft, Ruslands’ grootste olieproducent, gaat de noodlijdende Indische oliemaatschappij Essar overnemen voor 13 miljard USD.

India is zowel economisch als demografisch de grootste groeier ter wereld, en heeft weinig tot geen eigen olievoorraden. Het is dus bijzonder afhankelijk van buitenlandse productie.

Rusland wil die vraag nu verzilveren en haar greep op de Indische markt verstevigen. Voorlopig is die maar een goed procent groot.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Gevaarlijke evolutie: Polen doet liever zaken met suikeroom van IS dan met Rusland

In augustus legde de Poolse kartelwaakhond een bom onder Nord Stream 2. Het consortium dat de pijplijn zou moeten gaan bouwen, zo een dominante positie op de Poolse energiemarkt hebben en op die manier de Poolse energieprijzen opdrijven.

Daarmee dwingt Warschau de Europese Commissie om eindelijk een oordeel te vellen over de wenselijkheid van deze belangrijke pijpleiding tussen Rusland en West-Europa.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Nederlandse oliereus geeft Brussel een dikke middenvinger

Het Nederlandse oliebedrijf Shell zal Russisch gas van Gazprom verkopen op nieuwe groeimarkten. Beide bedrijven kwamen deze week tot een akkoord, zo meldt Russische zakenkrant Kommersant.

Bovendien belooft Shell om niet méér te investeren in LNG dan het nu al doet, in landen waar Gazprom pijpleidingen heeft. Dat houdt concreet een niet-concurrentiebeding in op de gasmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 16 oktober 2016

India en Rusland sluiten defensiedeal van miljarden euro's

India en Rusland hebben vandaag een defensieakkoord ter waarde van miljarden euro's ondertekend. In de marge van een top van de BRICS-landen in India, werd een overeenkomst bereikt over de levering van onder andere raketsystemen, helikopters en fregatten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 16 oktober 2016

Wekelijks worden 230 gezinnen uit huurwoning gezet

Elk jaar belanden 12.000 gezinnen - dat zijn er 230 per week - op straat nadat hun huisbaas naar het vredegerecht stapte, vaak omdat ze de huur niet meer (kunnen) betalen. Dat meldt Deredactie.be vandaag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs