EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6316 tot 6320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Zilverprijs zal harder stijgen dan Goud in 2017 volgens ETF Securities

Ondanks de verwachte stijging in de goudprijs zal de zilverprijs in 2017 harder.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Bewijs: Saoedi-Arabië is sterk afhankelijk van oliemarkt

Saoedi-Arabië staat bekend om haar rijke voedingsbodem. In deze bodem is enorm veel olie te vinden en dit ‘zwarte goud’ heeft er voor weten te zorgen dat Saoedi-Arabië is uitgegroeid tot een welvarend land.

Deze olie maakt Saoedi-Arabië rijk en kwetsbaar tegelijk. De Saoedi-Arabische economie is immers op dit moment voornamelijk afhankelijk van de olieopbrengsten. En gezien het feit dat de olieprijs de afgelopen twee jaar flink wat terrein heeft moeten inleveren heeft de Saoedi-Arabische economie het ook niet bepaald gemakkelijk gehad.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Mohamed El-Erian: ‘Iedereen zou 5% moeten beleggen in goud’

Goud kan een belangrijke rol spelen in een wereld met lage en negatieve rentevoeten, dat zegt de bekende econoom Mohamed El-Erian van Allianz. Iedereen zou in de huidige marktomstandigheden 5% goud in zijn portefeuille moeten hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Poetin heeft het Westen herhaaldelijk gewaarschuwd

Het zal vele niet onopgemerkt zijn gebleven dat de spanningen in het Midden-Oosten, met name nu in Syrië met de dag verder toenemen. Onlangs nog stuurde Poetin een vloot bestaande uit acht oorlogsschepen richting Syrië om de slagkracht te versterken.

Te midden van deze vloot zit Ruslands enigste vliegdekschip dat meer dan 50 gevechtsvliegtuigen kan huisvesten dat enige dagen geleden langs de kust van Nederland en België voer en zich vervolgens provocerend recht door het Nauw van Calais heen manoeuvreerde omringd door 7 andere Russische oorlogsschepen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

5 straffe redenen waarom de meeste mensen nog niet rijk zijn

Ongeacht onze afkomst, opleiding, beroep of levensstijl, de meeste onder ons staan financieel (nog) niet waar ze willen staan. Verrassend genoeg zijn de redenen daarvoor bij de meeste mensen gelijkaardig. Om onbegrijpelijke redenen maken veel mensen dezelfde fouten. Ben jij ook nog niet rijk, kijk dan of een van deze foute schoenen aan jouw voeten past.

Maar er is goed nieuws!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs