EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 636 tot 640
Geplaatst op: donderdag 18 januari 2018

De chaos die nooit was: economen schatten de gevolgen van de brexit volledig fout in

Groot-Brittannië toont economische betere prestaties dan was verwacht. Nochtans hadden vele economen gewaarschuwd dat de scheiding met de Europese Unie het land in economische rampspoed zou onderdompelen.

Groot-Brittannië toont economische betere prestaties dan was verwacht. Nochtans hadden vele economen gewaarschuwd dat de scheiding met de Europese Unie het land in economische rampspoed zou onderdompelen.

Nu blijkt volgens het magazine The Economist echter dat velen de gevolgen van de brexit volledig verkeerd hebben ingeschat. De woningprijzen zijn immers op niveau gebleven, terwijl de werkloosheid is gedaald. Bovendien kon een recessie worden vermeden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 januari 2018

China vervalst zijn economische data… en geeft nu zelf het bewijs

Drie regio’s in het noorden van China hebben toegegeven jarenlang hun economische cijfers te hebben gemanipuleerd om de brutale groeivertraging tussen 2012 en 2016 te maskeren. Dat schrijft de Financial Times.

De Chinese economische groei zou in 2017 zijn uitgekomen op 6,9%, blijkt uit cijfers die donderdag zijn vrijgegeven. Dat cijfer is het beste in 2 jaar, maar zal waarschijnlijk niet kloppen. Het land heeft ondertussen een sterke reputatie opgebouwd in het vervalsen van zijn economische prestaties. Zowel de regering als de regionale overheden werken aan de maskerade mee.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 januari 2018

Wordt Zweden het eerste land met een eigen cryptomunt?

Zweden wordt mogelijk het eerste land van de wereld dat een eigen cryptomunt op de markt brengt. Dat heeft James Pomeroy, economist bij de Britse bank HSBC Group, gezegd. Het land is volgens Pomeroy een voorloper in alternatieve betalingen. Daardoor is ook voor de cryptomunt een positieve omgeving gecreëerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 januari 2018

Chinese economie groeit opnieuw stevig

De economie van China is in het vierde kwartaal van 2017 met 6,8 procent gegroeid in vergelijking met een jaar eerder.

Dat blijkt uit cijfers die de Chinese overheid naar buiten heeft gebracht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 januari 2018

Zweden waarschuwt bevolking voor Russische invasie

De Zweedse overheid is van plan een nieuwe handleiding uit te brengen om de bevolking voor te bereiden op een mogelijke invasie van Rusland. Het nieuwe boekje getiteld ‘If War Comes’ zal verspreid worden onder alle 4,7 miljoen huishoudens in Zweden en is een geactualiseerde versie van het pamflet dat in 1943 voor het eerst werd uitgegeven en dat tot het einde van de Koude Oorlog in 1991 werd verspreid.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs