EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 636 tot 640 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Over een breed front gaat het slechter

In de loop van 2017 ging het steeds beter met de Europese economie, maar BNR-economie-commentator Kees de Kort ziet door de laatste cijfers bevestigd dat die groei afzwakt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

’s Werelds tweede grootste aandelenbeurs overweegt handel in crypto

Crypto, crpyto en nog eens crypto. Waar institutionelen eerst walgden van deze nieuwe financiële ontwikkeling, lijken ze zich steeds meer te realiseren dat ze er niet aan zullen ontsnappen. ‘If you can’t beat ‘em, join ‘em’, zo klinkt het. Een grote aandelenbeurs lijkt klaar te zijn om ook te fungeren als cryptocurrency exchange, dat blijkt uit een interview met CNBC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Amerikaanse economie groeit aan het langzaamste tempo in een jaar tijd

Afgelopen vrijdag werden de cijfers over het Amerikaanse bruto binnenlands product gepubliceerd. De grootste economie van de wereld werd geconfronteerd met de laagste groei in meer dan een jaar tijd. Toch zijn deze cijfers volgens de meeste economen geen reden voor zorgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Het aantal crypto hedge funds explodeert

Cryptomunten hebben het station van de particuliere belegger al lang verlaten. Naarmate de sector in volume groeit, komt er steeds meer institutioneel geld kijken. Het aantal crypto hedge funds neemt dan ook in snel tempo toe. De ondersteuning van institutioneel geld kan de volgende fase van de groei in gang trappen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Bedrijvigheid industrie naar laagste niveau in zes maanden

De bedrijvigheid in de Nederlandse industrie is ook in april verder toegenomen, maar wel naar het laagste niveau in zes maanden tijd. 

Evengoed is er vijf jaar lang sprake van aanhoudende groei, blijkt uit cijfers die de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi) heeft gepresenteerd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs