EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6351 tot 6355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 16 oktober 2016

Zonder deze 12 eigenschappen kan je niet rijk worden

Je wordt niet altijd geboren met de juiste talenten en eigenschappen om later rijk en succesvol te worden. Maar er zijn een heel deel vaardigheden die je kan leren. Hoe sneller je ze onder de knie hebt, hoe korter de weg naar je eerste miljoen. Het is dus een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen.

Skills pays the bills. Miljonairs onderscheiden zich van andere door hun speciale vaardigheden, dat maakt hen in eerste instantie juist miljonair. Maar het mooie is dat iedereen, dus ook jij, deze vaardigheden, deze ‘skills’ kan aanleren.

Wil jij tot het ‘clubke’ toetreden, zal je deze 11 vaardigheden moeten leren om je te onderscheiden van de rest:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 16 oktober 2016

Tijd om terug goudmijnaandelen te kopen?

Goudmijnaandelen kenden een verschroeiende rit tussen januari en augustus. Daarna volgde de onvermijdelijke correctie. Begin oktober donderden de goudmijnaandelen nog met tientallen procenten naar benden. Is het stilaan tijd om terug tot orde te komen en goudmijnaandelen te kopen?

Edelmetaalexpert Michael Ballanger legt in het kort uit waar de goudmijnaandelen vandaag staan. Volgens hem staan we dicht bij het einde van de val.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 15 oktober 2016

Koersdoel Goud lager bij UBS

Het koersdoel voor goud is deze week door UBS verlaagd. De grootste vermogensbeheerder ter wereld verwacht dat goud....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 15 oktober 2016

Dit is het belangrijkste om je financieel succes te kennen

Meten is weten. Een van de belangrijkste stappen die je moet nemen naar financieel succes is weten of je in de goede richting gaat. Wanneer je weet welke richting je uitgaat, kan je op tijd bijsturen. Maar wat moet je dan meten?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 15 oktober 2016

Een ‘nieuwe economie’… zonder jobs

De Amerikaanse economie doet het beter dan de Europese. Dat is zowat de enige conclusie die kan worden getrokken, nu aan de andere kant van de Atlantische Oceaan een economische groei van 2% kon worden opgetekend en men een soortgelijk percentage verwacht in 2017 en 2018. Het gaat nochtans om een groeipercentage dat veel lager ligt dan wat men in de VS gewend is na een recessie.  Economen zijn er dan ook duidelijk niet gerust in. Uit een rondvraag van de zakenkrant Wall Street Journal moet blijken dat 60% van de ondervraagde economen zich binnen de 4 jaar aan een volgende recessie verwacht, terwijl anderen de langste onafgebroken periode van economische groei in de geschiedenis voorspellen. De Amerikaanse economie groeit nu al 88 maanden zonder onderbreking.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs