EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6356 tot 6360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Wie is de leidende economische macht van de wereld?

De meeste mensen onder ons zullen wel weten dat de Amerikaanse economie de grootste is van de hele wereld. Toch heeft de Chinese economie de afgelopen jaren een ware inhaalslag ingezet. Op dit moment staat de economie van China op een mooie tweede plaats en er zijn genoeg economen te vinden die denken dat China binnen afzienbare tijd Amerika van de troon zal stoten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

China zet de grote middelen in tegen corruptie en fraude

Dat de Chinese economische motor sputtert is geen nieuws. Waar wel dringend eens een licht over mag geschenen worden, is de rol van de wijdverspreide corruptie onder de middenkaders en top van de Chinese staatsbedrijven.

Corruptie is een groot probleem in China. Het verstoort incentives en prijzen, en drijft een wig tussen de markt en de ondernemers. De Chinese overheid begrijpt dit en zet daarom de grote middelen in.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Het totale falen van het monetair beleid

In de VS kampen ze met een enorm begrotingstekort en een nog grotere staatsschuld, in Japan zet de economische verwoesting door en in Groot-Brittannië pleit May volgens macro-econoom Kees de Kort voor oneerlijke concurrentie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Heb jij voldoende financiële zekerheid in je leven?

Wat is financiële zekerheid? Slechts een minderheid slaagt erin om zonder financiële zorgen door het leven te gaan. Financiële zekerheid is een van de basisbehoeftes in ons leven, maar wel diegene waar we het minst goed in slagen. Mensen die er wel in slagen, hebben alvast 4 eigenschappen met elkaar gemeen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Oostenrijk schrijft obligatie van 70 jaar uit

Oostenrijk profiteert van de extreem lage rente door een nieuwe staatsobligatie met een looptijd van 70 jaar uit te schrijven. Daarmee volgt ze het voorbeeld van België, Ierland, Frankrijk, Italië en Spanje, andere Europese landen die ook al obligaties met een extreem lange looptijd hebben uitgegeven. Het is nog niet duidelijk hoeveel geld de Oostenrijkse regering met deze lening zal ophalen, die in november 2086 afgelost zal worden.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs