Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 6356 tot 6360
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2016

6 ideeën om geld te verdienen in je slaap

Als je niet weet hoe je geld kan verdienen in je slaap, zal je werken tot je sterft. De meeste rijke mensen wedden niet op 1 paard en zorgen voor verschillende inkomstenbronnen. Het magische getal blijkt 3 te zijn. Een passief inkomen is dus een must om je vermogen te vergroten.

Een extra inkomen moet niet altijd komen uit een extra parttime job, je kan er ook voor kiezen om een passief inkomen op te bouwen. Dit zijn 6 mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat ook jij geld verdient in je slaap.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2016

George Soros’ negatieve positie breekt door

Wall Street lijkt wakker te worden, dat blijkt uit een artikel van de Wall Street Journal vandaag. Daarin staat beschreven dat de grote George Soros weer aan het handelen is geslagen. Soros ziet volgens de Wall Street Journal weer mogelijkheden om te profiteren van toekomstige economische problemen.

Bezorgd over vooruitzichten voor de wereldeconomie en uit vrees voor grote marktverschuivingen zorgde de miljardair, hedge-fund manager en filantroop onlangs voor een aantal grote en “bearishe” investeringen volgens mensen die dicht bij het bedrijf staan, aldus de Wall Street Journal.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 9 juni 2016

Beleggen in Zilver rendeert 23% dit jaar

De stijging in de zilverprijs heeft beleggers dit jaar 23% rendement opgelverd. Beleggers in het Euro gebied deden het......

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 9 juni 2016

Commerzbank wil cash in kluizen bewaren eerder dan bij ECB

De Duitse financiële groep Commerzbank overweegt zijn financiële reserves in voorraadkamers op te slaan en niet langer bij de Europese Centrale Bank (ECB) in bewaring te geven.

De Duitse bank kan zich niet meer vinden in de negatieve rentes die door de Europese Centrale Bank al enkele maanden worden gehanteerd en waardoor aan de financiële instellingen een vergoeding wordt geëist voor de bewaring van de reserves.

De negatieve rentes zouden de banken moeten aanzetten hun financiële reserves voor kredietverlening aan de economie te gebruiken. Op die manier hoopte men het economisch herstel te kunnen stimuleren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 9 juni 2016

Fout is goed!

Ooit had een vriend mij dit al eens gezegd: “Ard, ik zou juist beleggen in bedrijven die als het ware ‘fout’ zijn, die doen het toch altijd goed?”.

Deze vriend weet niets van beleggen. Er verscheen een artikel in de Volkskrant, wat mij deed denken aan zijn uitspraak. Ik moest dus wel even lachen!

Fout is dus goed op de beurs! Het blijkt namelijk dat wanneer je belegd in onzedelijke bedrijven zoals casino’s, wapenbedrijven en sigarettenfabrikanten, je meer rendement had gemaakt dan het marktgemiddelde op de lange termijn gaf dit artikel aan.