EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6391 tot 6395
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Belgen verdeeld over kosten na dichtdraaien Nederlandse gaskraan

Nederland draait vanaf 2024 geleidelijk de gaskraan voor BelgiĆ« dicht, maar het is nog onduidelijk hoeĀ de kosten van de aanpassing van 1,6 miljoen gasmeters worden verdeeld over de drie Belgische gewesten.

De gasmeters van eenĀ miljoen Vlaamse, 500.000 Brusselse en 100.000 Waalse huishoudens moeten worden aangepast omdat ze alleen geschikt zijn voor het Nederlandse laagcalorische gas, schrijft de krant Le Soir. De totale rekening zou zo'n 700 miljoen euro bedragen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Boeken lezen = langer leven

Liefhebbers van boeken hebben mogelijk uitzicht op een langer leven. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Yale University, die bijna vierduizend Amerikaanse vijftigplussers gedurende een periode van twee decennia hebben opgevolgd.

Personen die tot drieƫnhalf uur per week een boek lezen, zouden volgens de onderzoekers over een periode van twaalf jaar 17 procent minder kans op een overlijden lopen. Boven drieƫnhalf uur lectuur per week zou de levensverwachting zelfs met 23 procent worden verhoogd. Bij de lectuur van magazines en kranten bleek het effect evenwel minder uitgesproken te zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Dow Jones, S&P 500 en Nasdaq breken records

Aandelen profiteren van de extreem lage rente en dat zien we nu al terug in de Verenigde Staten, waar alle grote indices deze week nieuwe records haalden. Een overvloed aan goedkoop geld zoekt rendement en duwt de aandelenkoersen verder omhoog, een opwaartse beweging die verstrekt wordt door het feit dat bedrijven de lage rente gebruiken om eigen aandelen terug te kopen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2016

Stijging Zilverprijs nog niet ten einde

De recente stijging in de zilverprijs is fors maar is nog niet ten einde volgens.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2016

Beleggers kochten dit jaar massaal goud

Beleggers hebben in de eerste helft van dit jaar een recordhoeveelheid van 1.063,9 ton goud aan hun portefeuille toegevoegd, zo blijkt uit het nieuwste kwartaalrapport van de World Gold Council. Het was dit jaar voor het eerst dat er meer goud verkocht werd als beleggingsobject dan als sieraad, een opvallende ontwikkeling.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs