EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 641 tot 645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Super-Trader voorspelt olieprijs van $300

Pierre Andurand is een naam die bij veel beleggers niet direct een belletje doet rinkelen. Maar de man is een legende in zijn vakgebied: grondstoffen en olie in het bijzonder. Volgens Andurand moet de olieprijs snel stijgen naar een hoger niveau om investeringen aan te wakkeren, anders dreigt een olieprijs van $300 de komende jaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Dag van de Arbeid: Iedereen vrij behalve wij!

Op 1 mei viert bijna heel Europa de Dag van de Arbeid en heeft dan een officiële, meestal doorbetaalde vrije dag. Behalve wij Nederlanders! Waarom eigenlijk niet? Alleen een kleine groep ambtenaren en beurshandelaren geniet wel dit voordeel, maar over het algemeen is 1 mei als Dag van de Arbeid in Nederland als traditie verloren gegaan…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Griekse economie komt in groeifase: "Hervormingen beginnen vruchten af te werpen"

De Griekse economie boekte vorig jaar een vooruitgang van 1,4 procent na bijna een decennium van dalingen. Het groeitempo lag wel onder de verwachtingen. Bovendien bedraagt de Griekse overheidsschuld nog steeds maar liefst 180 procent van het bruto binnenlands product. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Importheffing redt groeicijfertje

De nieuwe cijfers zien er aardig uit, maar denk vooral niet dat het nu goed gaat met de Amerikaanse economie, zegt BNR-economiecommentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

EU probeert uit alle macht handelsoorlog te voorkomen

De EU zet zich schrap voor een handelsoorlog met de Verenigde Staten. Een tijdelijke uitzondering op de in maart ingestelde Amerikaanse importheffingen op staal en aluminium loopt op 1 mei af. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs