Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 641 tot 645
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

China komt met strengere regels rondom digitale valuta's

China zet een nieuwe stap bij het reguleren van de handel in digitale valuta's, zoals de bitcoin. De Chinese centrale bank heeft bepaald dat een zogenoemde 'initial coin offering' (ICO) illegaal is.

Een ICO is een manier voor startende bedrijven om kapitaal bij investeerders op te halen. Het is een soort tussenweg tussen crowdfunding en een aandelenemissie, zonder toezicht en zonder tussenkomst van bank of durfinvesteerders.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 36 - 2017

Vorige week beukten de stieren keer op keer tegen het 200 d. MA, wisten er herhaaldelijk boven te kruipen maar een slot er boven wilde maar niet lukken. De afgelopen week kregen ze een nieuwe mogelijkheid om de doorbraak alsnog te forceren. Blijkbaar waren tijdens het weekend de messen geslepen want op maandag vlogen de stieren uit de startblokken en werd direct de volle aanval gekozen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Wie doet zaken met Noord-Korea?

In een van zijn vele tweets heeft de Amerikaanse president Donald Trump er mee gedreigd alle handel stop te zetten met eender welk land dat zaken doet met Noord-Korea. Een totaal ongeloofwaardig dreigement omdat de belangrijkste zakenpartner van Noord-Korea het dichtstbevolkte land ter wereld is, namelijk China.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Minister Defensie VS dreigt Noord Korea met totale vernietiging

De Amerikaanse minister van Defensie Jim Mattis heeft zojuist bijna expliciet gedreigd om Noord Korea totaal te vernietigen. De almaar hoger oplopende oorlogsretoriek is het gevolg van de kernproef die Noord Korea onlangs hield met –zo goed als zeker- een waterstofbom. Omdat het land inmiddels ook heeft bewezen over intercontinentale raketten te beschikken, kan rustig worden gezegd dat er een levensgevaarlijke situatie op de wereld is ontstaan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Bijna 400 cryptocurrencies hebben inmiddels marktkapitalisatie van boven de $1 miljoen

2017 kan inmiddels genoemd worden tot het jaar van de echte doorbraak van de cryptocurrencies. Waar mensen bitcoin al wel een paar jaar kennen (we schrijven op Biflatie.nl hier al sinds 2011 over), zijn de crypto’s Ethereum, Litecoin, Monero en Dash, maar ook andere coins sinds dit jaar bij een wat grote publiek bekender geworden. Alle bovengenoemde cryptocurrencies hebben een market cap van ruim boven de $1 miljard.