EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 641 tot 645
Geplaatst op: woensdag 17 januari 2018

Beide Korea’s marcheren onder dezelfde vlag bij opening Winterspelen

Atleten van Zuid- en Noord-Korea zullen tijdens de openingsceremonie van de komende Winterspelen onder dezelfde vlag marcheren. Het gaat om de belangrijkste toenadering tussen beide landen op tien 10 jaar tijd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 17 januari 2018

Erdogan haalt uit naar NAVO vanwege Amerikaanse steun aan Koerden

De Turkse president Erdogan heeft deze week hard uitgehaald naar de NAVO, omdat hij de bewapening van 30.000 Koerdische strijders in het noorden van Syrië ziet als een bedreiging voor zijn land. Hij roept de NAVO op iets aan deze situatie te doen en de Verenigde Staten terug te roepen, waarmee hij verwijst naar het Artikel 5 dat voorschrijft dat een aanval op één lidstaat van de militaire alliantie gelijk staat aan een aanval op alle lidstaten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 17 januari 2018

Meer centrale banken voegen yuan aan reserves toe

Verschillende Europese centrale banken hebben de Chinese yuan aan hun valutareserves toegevoegd, zo blijkt uit een rondvraag van Reuters. Begin deze week maakte de Duitse Bundesbank al bekend dat ze een deel van haar valutareserves had omgezet naar de yuan, maar nu blijkt dat zij niet de enige waren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 17 januari 2018

Waarde bitcoin duikt onder de 10.000 dollar

Beleggers in bitcoin zullen ook woensdag met weinig plezier kijken naar de waardeontwikkeling van de cryptomunt.

De bitcoin dook woensdagmiddag zelfs onder de grens van 10.000 dollar, waar de munt eerder op de dag nog meer dan 11.000 dollar waard was.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 januari 2018

Daar komen de robots en Zweden heeft er geen probleem mee

De vrees voor de negatieve impact van de robotica op de arbeidsmarkt, blijft in Scandinavië en vooral Zweden opvallend achterwege. De regio hanteert dan ook een economisch en sociaal stelsel waar automatisering meer een voordeel dan een bedreiging blijkt. Dat schrijft de Amerikaanse krant New York Times.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs