Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 641 tot 645
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Nieuwe bitcoin gelanceerd na onenigheid

Onenigheid in de bitcoin-gemeenschap heeft ertoe geleid dat er vandaag een nieuwe, virtuele munt is gelanceerd: de bitcoin cash. Nu de bitcoin alsmaar populairder wordt, dreigden er capaciteitsproblemen. De initiatiefnemers van de parallelle munt maken gebruik van een eigen, sneller netwerk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Dit is waarom je geld moet uitgeven aan ervaringen, niet aan spullen

Wist je dat de nieuwste smartphone of de hipste kleren jou niet gelukkig maken? Wanneer je iedere dag hard werkt en al je rekeningen betaalt, blijft er meestal maar een klein bedrag meer over op het einde van de maand. Het is dus belangrijk om dat bedrag zo goed mogelijk te besteden, liefst aan iets dat je gelukkig maakt.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Van de inkoopmanagers zal het niet komen

De grote wereldeconomische modellen gaan ervan uit dat de groei uit de emerging markets moet komen, maar volgens macro-econoom Kees de Kort kunnen we dat wel vergeten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Bitcoin Hardfork – Bitcoin Cash (updates)

Nooit eerder in de geschiedenis van bitcoin heeft het protocol te maken gehad met een hardfork. Bitcoin Cash wordt de nieuwe blockchain genoemd, dat wordt dus ook de nieuwe cryptovaluta. De groep die de hardfork in gang heeft gezet vond het een te groot probleem dat het bestaande bitcoin netwerk slechts een beperkt aantal transacties per blok kan hebben (tot een totaal van 1 MB). Ondanks BIP91 en SegWit zal Bitcoin Cash segwit niet activeren en de blocksize zal worden opgeschroefd tot 8 MB. De hardfork zal dinsdag 1 augustus om 14.20 uur Nederlandse tijd ontstaan. Het is aan te raden om in deze periode even GEEN bitcoin te verzenden!

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 augustus 2017

Brexit kost bankensector tientallen miljarden

Zakenbanken die actief zijn in Groot-Brittannië hebben straks na de brexit tientallen miljarden dollars extra nodig om nieuwe Europese bankkantoren te ondersteunen. Volgens adviesbureau Oliver Wyman kost het vertrek van de Britten uit de Europese Unie de bankensector grofweg 30 miljard tot 50 miljard dollar.