EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6406 tot 6410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Syrië uiteraard… en wie praat over Jemen?

Tijdens een begrafenisplechtigheid in Sanaa, de hoofdstad van Jemen, zijn zaterdag 140 mensen om het leven gekomen en nog eens 525 gewond.

Tijdens een begrafenisplechtigheid in Sanaa, de hoofdstad van Jemen, zijn zaterdag 140 mensen om het leven gekomen en nog eens 525 gewond.

Onder de slachtoffers talrijke politici en officials die onderhandelingen voeren voor de vrede in de regio. Volgens April Alley, de Jemen-specialiste van de International Crisis Group, zal dit bloedbad zware gevolgen hebben voor het vredesproces in het land.

De situatie in het land Arabische land vertoont steeds meer gelijkenissen met Syrië. Ook hier staat een president (Abd Rabbo Mansour Hadi) – die de controle over delen van het land kwijt is – tegenover een groep rebellen (de Houti’s), die de steun genieten van vreemde mogendheden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Aandelenmarkten in startpositie voor melt-up fase

In de afgelopen week kregen we behoorlijk wat tegenstrijdig nieuws op macro-economisch vlak te verwerken, met name uit de VS. Daar lijkt de economie momenteel warm en koud te blazen. Het is dan ook niet zo uitzonderlijk dat de beurzen in de voorbije week dicht bij huis bleven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Athene krijgt 1,1 miljard uit EU-noodfonds

Griekenland krijgt per direct 1,1 miljard euro uitgekeerd uit het Europese noodfonds.

Maar Athene moet nog even wachten op 1,7 miljard euro voor het wegwerken van betalingsachterstanden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

9 tips voor een rijk leven

Rijk word je – helaas – niet van de ene op de andere dag. Hoewel, helaas … de tocht om rijk te worden is minstens zo spannend als de rijkdom zelf. Om die tocht tot een goed einde te brengen, geeft succes coach Tony Robbins 9 waardevolle tips.

De tocht naar rijkdom is voor iedereen anders. Voor de ene gaat het wat sneller dan de andere, maar met de juiste instelling kan iedereen zijn doel bereiken.

Dit is wat je moet doen …

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

Rusland bereid tot bevriezing of verlaging olieproductie

Rusland is bereid tot een bevriezing of zelfs verlaging van zijn olieproductie. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin maandag gezegd op een energieconferentie in Istanbul.

Vorige maand bereikte oliekartel OPEC een voorlopig akkoord over productiebeperkende maatregelen. Rusland is geen lid van de OPEC, maar is dus volgens Poetin wel bereid mee te doen aan een akkoord met het oliekartel om de olieprijzen te stutten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs