EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6411 tot 6415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 13 november 2016

Infographic: Alles wat u moet weten over olie

Altijd al meer feiten willen weten over onze olie economie? Wie zijn de grootste olieproducerende landen? Waar is de olieprijs het duurst en waar is olie goedkoop? Wat is de wereldwijde productie van olie? Wat zijn de wereldwijde olievoorraden? Wie vebruiken het meest van het zwarte goud en welke oliebedrijven zijn het grootst? In deze onderstaande en zeer uitgebreide infographic alles wat u moet weten over olie. Via Dr-Discount

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 november 2016

De stille revolutie in Europa: steeds meer bereidheid om de Krim te erkennen

Europa, en bovenal Bondskanselier Angela Merkel, hebben het been steeds stijf gehouden: ondanks het protest van de Europese industrie en heel wat EU-lidstaten zouden de sancties tegen Rusland gehandhaafd worden en zou de Krim nooit erkend worden.

Die houding heeft het lot van de Europese eendracht bezegeld. Tegen het bevel van Rome in heeft het parlement van de Italiaanse deelstaat Veneto als eerste politieke entiteit in Europa de Krim formeel erkend als onafhankelijke staat.

Eerder stemde de Franse Assemblée symbolisch de sancties weg en verklaarde de Franse regio Normandië dat het niet langer zal wachten op een groen licht van Brussel om met Rusland én de Krim deals te sluiten die mogelijk tegen de sancties in gaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 12 november 2016

Fed heeft nu een goed argument om de rente te verhogen!

De meeste ogen zullen de komende weken gericht zijn op de woorden die afkomstig zijn van de FOMC-leden. In december zal de laatste FOMC-vergadering van dit jaar gaan plaatsvinden en er bestaat nog steeds een reële kans dat de Fed nog dit jaar de rente zal gaan verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 12 november 2016

'Belgische fiscus krijgt 49.000 namen van rekeninghouders Luxemburg'

De Belgische fiscus heeft gegevens van ruim 49.000 Belgen met een rekeningnummer in Luxemburg ontvangen.

De Belgische fiscus heeft gegevens van ruim 49.000 Belgen met een rekeningnummer in Luxemburg ontvangen.

Het gaat om rekeninggegevens die afkomstig zijn van de Luxemburgse Banque et Caisse d'Éspargne de l'État (BCEE), meldt de Belgische krant De Tijd zaterdag.

Volgens de krant zijn er nooit eerder op deze schaal gegevens van Belgische rekeninghouders uitgelekt. De gelekte informatie zou ook namen en woonplaatsen van de rekeningeigenaren bevatten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 november 2016

Mexicaanse peso verliest 13 procent in week tijd

De Mexicaanse peso blijft dalen, vrijdag ging de munt naar een record low van 21 ten opzichte van de dollar. Mexico bereidt zich verder voor op een mogelijke golf van Mexicanen die terugkeren uit de VS.

De Mexicaanse peso blijft dalen, vrijdag ging de munt naar een record low van 21 ten opzichte van de dollar. Mexico bereidt zich verder voor op een mogelijke golf van Mexicanen die terugkeren uit de VS.

De Mexicaanse peso was eerder deze week al door de psychologische grens van 20 gegaan. De angst voor president Trump is behoorlijk.

De munt ging deze week zo’n 13 procent lager en dat is de grootste wekelijkse daling in meer dan 10 jaar tijd. Daarnaast kende het afgelopen week haar grootste 2-daagse daling in meer dan 20 jaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs