EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6411 tot 6415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Zo werd deze vrouw haar eigen baas op haar 25e

Steeds meer jongeren dromen ervan ooit hun eigen baas te zijn. Om je eigen baas te worden, moet je niet altijd een app creëren of een eigen zaak beginnen. Je eigen baas worden wil zeggen dat je een autonoom inkomen hebt en dat jij beslist wat je doet. Caroline Beaton legt uit hoe iedereen – ook op jonge leeftijd – zijn eigen baas kan worden.

Caroline Beaton nam geen loopbaanonderbreking of veel risico’s. Ze ondernam wel 6 stappen waardoor ze nu haar eigen baas is en iedere dag doet wat ze graag doet, in haar geval: schrijven. Zo ging ze te werk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Volgens Peter Schiff speelt de Fed blufpoker

In zijn laatste podcast legt Peter Schiff uit waarom de Federal Reserve de langverwachte renteverhoging niet zal doorvoeren. Enkele dagen voor de definitieve beslissing voor de ‘September rate hike’ voorspelde Peter Schiff al dat de Federal Reserve niet bij machte zou zijn om daad bij het woord te voegen. Hij achtte de kans op een rente verhogen ongeveer net zo groot als een de mogelijkheid op een invasie door aliens op onze planeet.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

Siemens schrapt 1.700 banen in Duitsland, België blijft buiten schot

Het Duitse industrieconcern Siemens schrapt in de komende jaren 1.700 banen in Duitsland. Daarmee valt de banenreductie uiteindelijk lager uit dan de 2.000 banen waar eerder rekening mee werd gehouden. Volgens Siemens is dat het resultaat van weken onderhandelen met vertegenwoordigers van werknemers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

Geen eventuele staatssteun voor Deutsche Bank!

Volgens bronnen rondom Angela Merkel hoeft Deutsche Bank niet te rekenen op staatssteun indien dat benodigd is. Het gaat al een hele tijd niet lekker met de Duitse zakenbank en tijdens de meest recente Europese stresstest voor banken werd duidelijk dat Deutsche Bank er niet zo best voorstaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 september 2016

In deze 13 steden is het vastgoed meest overgewaardeerd

De lagerentepolitiek van de centrale banken heeft een vastgoedbubbel gecreëerd die in Londen en Vancouver voor de grootste problemen dreigt te zorgen.

De lagerentepolitiek van de centrale banken heeft een vastgoedbubbel gecreëerd die in Londen en Vancouver voor de grootste problemen dreigt te zorgen.

Dat is de conclusie van een studie van de Zwitserse bank UBS. Net als in beide voormelde steden is de prijs van vastgoed ook in Stockholm, Sydney, München en Hong Kong de voorbije 5 jaar met gemiddeld meer dan 50% gestegen. Elders beperkt die stijging zich tot gemiddeld 15%.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs