EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6416 tot 6420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

Goudbelegger depressief na geruchten afbouw steunaankopen ECB

Het viel aan de edelmetaalprijzen al enkele dagen af te lezen. Slechts geruchten over een ā€˜mogelijke afbouwā€™ van het Europese opkoopprogramma deden de goud- en zilverprijs de peilloze diepte insturen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

Exxon Mobil krijgt boete van 74 miljard dollar in Tsjaad

Een rechtbank in het Afrikaanse Tsjaad heeft Exxon Mobil veroordeeld tot het betalen van een boete van 74 miljard dollar. Dat recordbedrag is vijfmaal het bnp van het land, dat op de Human Development Index op de drie na laatste plaats staat. Daarnaast moet het Amerikaanse oliebedrijf het land ook 819 miljoen dollar in royalty's betalen. Dat meldt Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

Immigratie in Zweden en Noorwegen is onvergelijkbaar, ondanks een 1.630 km lange gemeenschappelijke grens

Zweden en Noorwegen hebben waar het de vluchtelingenpolitiek betreft twee totaal verschillende strategieĆ«n gehanteerd. De resultaten zijn dan ook amper vergelijkbaar. Zweden heeft een lange traditie van gastvrijheid inzake immigratie. Tijdens en na de Tweede Wereldoorlog ving het land via de invloedrijke Zweedse diplomaat Raoul Wallenberg tienduizenden joden op, daarna was het de beurt aan Oost-Europeanen die het communisme wilden ontvluchten, Latijns-Amerikanen die de dictatoriĆ«le regimes wilden ontvluchten tot zelfs de Amerikaanse jongeren die niet in Vietnam wilden gaanĀ vechten. Het land transformeerde al snel tot een vluchthaven voor de verschoppelingen van deze aarde. Naar schatting heeft 20% van de bevolking dan ook buitenlandse wortels.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

11 tips om even rijk te worden als Warren Buffett

Warren Buffett verdiende in zijn leven gemiddeld $2 miljoen per dag, vanaf geboorte welteverstaan. Dat is niet slecht. Toch begon ook hij met een bescheiden som geld. Dat betekent dat het niet onmogelijk is om vanaf (bijna) niets een enorm fortuin op te bouwen.

Warren Buffett is ondertussen al 85, maar aan stoppen (met geld verdienen) denkt hij nog lang niet. Wil jij de volgende Warren Buffett worden en een enorm fortuin opbouwen, dan moet je de volgende 11 tips in je geheugen graveren:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2016

Dit zijn de jongste miljardairs ter wereld

Volgens Forbes zijn er nog maar 14 miljardairs onder 40 jaar, dat zijn er 3 minder dan vorig jaar. 9 van de 14 verdiende hun strepen in de technologiesector en de helft woont in CaliforniĆ«. Samen bezitten ze zoā€™n $113,7 miljard. Van de 14 zijn er slechts 2 die jonger zijn dan 30 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs