EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6421 tot 6425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Prijs van koper fors omhoog na verkiezingswinst Trump

De overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezing is tot nog toe goed nieuws voor de koperprijs. 

De overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezing is tot nog toe goed nieuws voor de koperprijs. 

De belofte van Trump om geld te investeren in de infrastructuur, stuwde de prijs van het metaal. Voor een ton koper moest vrijdag op een gegeven moment meer dan 6000 dollar worden betaald.

De koperprijs staat voor zijn sterkste wekelijkse prijsstijging in meer dan dertig jaar. In de afgelopen dagen dikte de koperprijs met bijna een vijfde aan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Wat wil Trump met de economie?

De nieuw verkozen Amerikaans president Donald Trump is nog steeds onderwerp van gesprek. Bijvoorbeeld als het gaat over wat hij voornemens is met de economie van de Verenigde Staten. Volgens macro-econoom Kees de Kort wordt in ieder geval één ding duidelijk: hij wil veel geld investeren in de infrastructuur.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Iran voert olieproductie verder op

Iran heeft zijn olieproductie afgelopen maand verder opgevoerd. Door dagelijks 210.000 vaten olie extra op te pompen, kwam de productie op het hoogste niveau uit sinds sancties tegen het land zijn opgeheven. 

Iran was in oktober goed voor 3,9 miljoen vaten olie per dag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Zo gaat de Mexicaanse muur van Trump eruit zien

In zijn campagne heeft Trump herhaaldelijk gezegd dat hij een muur zou bouwen op de grens met Mexico. Hiermee wil hij de Mexicaanse immigranten en drugs buiten houden. Enkele Mexicaanse architecten hebben de plannen van Trump eens uitgetekend

Volgens de architecten van Estudio 3.14 uit Guadalajara zal de muur 3.150 kilometer lang worden. Naast de kostprijs van $15 tot $25 miljard zou de omgeving ook bijzonder moeilijk zijn om de muur te bouwen. Onderhoud en 21.000 agenten om de grens te bewaken zouden jaarlijks nog eens $2,1 miljard vergen van de Amerikaanse schatkist.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Meer dan 1 biljoen verdampt uit obligatiemarkt

Sinds het begin van deze week is er meer dan $1 biljoen aan waarde verdampt uit de obligatiemarkt, zo blijkt uit cijfers van Bank of America Merrill Lynch. Beleggers verwachten dat Donald Trump als nieuwe president van de Verenigde Staten meer fiscale stimuleringsprogramma's zal opstarten om de economie te stimuleren, waardoor de inflatie zal toenemen.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs