EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6426 tot 6430
Geplaatst op: maandag 8 augustus 2016

Rusland wil Iran betrekken in Euraziatische unie

Poetin wil de economische en politieke banden met Iran versterken en het land betrekken bij de vrijhandelszone van de Euraziatische Economische Unie (EEU). Dat zei de Russische president voorafgaand aan zijn staatsbezoek aan Azerbeidzjan. Op 8 augustus ontmoet de Russische president zijn collega’s uit Azerbeidzjan en Iran in een trilaterale bijeenkomst in Bakoe.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 8 augustus 2016

Chinese vastgoedzeepbel is de moeder van alle zeepbellen!

Diverse economen hebben de afgelopen tijd aangegeven dat ze zich grote zorgen maken over de vastgoedprijzen die in sommige steden volledig uit de hand beginnen te lopen. Zo kwam onder andere Londen, Amsterdam en New York ter sprake. Harry Dent, van Economy & Markets, laat weten dat we ons te weinig richting op de vastgoedzeepbel in China, terwijl dit de grootste zeepbel is die er momenteel te vinden is.

Om direct met de deur in huis te vallen kunnen we op de bovenstaande grafiek zien wat er met de ‘Shanghai Real Estate Price Index’ sinds het jaar 2001 is gebeurd. Deze vastgoedindex is de afgelopen vijftien jaar met bijna 700% in waarde gestegen en dat weet volgens Dent te leiden tot een gigantische zeepbel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 augustus 2016

In deze jobs word je nooit werkloos

Op zoek naar een functie met een grote werkzekerheid? Als je voor de volgende jobs solliciteert - met het juiste diploma op zak - zal je gegarandeerd snel werk vinden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 augustus 2016

De millennial hoeft geen geld op zak te hebben

De meeste millennials voelen zich zonder cash geld op zak bijzonder comfortabel. Dat blijkt uit een onderzoek van consulent Gallup bij meer dan duizend consumenten in de Verenigde Staten.

De meeste millennials voelen zich zonder cash geld op zak bijzonder comfortabel. Dat blijkt uit een onderzoek van consulent Gallup bij meer dan duizend consumenten in de Verenigde Staten.

De onderzoekers stelden vast dat 62 procent van de respondenten verwacht nog tijdens zijn leven een cashloze samenleving te zullen kennen. Tevens kon worden opgetekend dat 42 procent van de ondervraagden te kennen geeft zich ook zonder cash geld op zak bijzonder comfortabel te voelen.

Daarentegen merkt 54 procent op er de voorkeur aan te geven in alle omstandigheden fysiek geld bij zich te hebben. Er wordt echter tevens op belangrijke leeftijdsverschillen gewezen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 7 augustus 2016

Wat is de invloed van Trumps campagne op zijn zakenimperium?

De presidentscampagne van Donald Trump heeft een belangrijke impact op zijn zakelijke activiteiten. Dat blijkt uit een analyse van het sociale netwerk FourSquare. Sinds hij in juni 2015 zijn kandidatuur aankondigde zijn de bezoeken aan zijn hotels, casino’s en golfclubs gedaald, een tendens die zich na de lente heeft verdergezet. In juli was zelfs sprake van een daling van 14% tegenover een jaar geleden. Het gaat om subjectieve cijfers, want FourSquare maakt analyses op basis van gegevens die het afleidt uit zijn app die door 100 miljoen mensen wordt gebruikt. Wanneer iemand de app van FourSquare heeft gedownload, wordt geregistreerd wanneer die persoon bij een locatie arriveert en wanneer hij of zij die verlaat. Wanneer gebruikers inchecken op locaties, verdienen zij hiermee punten. Gebruikers kunnen deze zogenaamde check ins delen met de wereld via Twitter, Facebook of een combinatie daarvan.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs