EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6441 tot 6445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 oktober 2016

2 grafieken die iedere belegger in goud in het oog moet houden

De goudprijs kende een fantastische eerste jaarhelft maar verliest de laatste dagen wat van zijn mojo. Na maanden van stilte hoor je dan opnieuw de ene na de andere analist zijn visie verkondigen. De ene ziet een verdere daling, de andere ziet een koopkans. 2 minder bekende grafieken geven een inzicht wat de toekomst kan brengen.

De eerste grafiek betreft de correlatie – of het verband – tussen de goudprijs en de 10-jarige rente op Amerikaans staatspapier, de US Treasury. Bloomberg Intelligence analist Michael McDonough zegt dat de goudprijs een sterk verband vertoont met de langetermijnrente in de VS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 oktober 2016

Nederland stijgt op wereldranglijst bestendige pensioenstelsels

Nederland is dit jaar gestegen naar de vierde plek op de wereldranglijst van bestendige pensioensystemen. Daarmee behoort ons land tot de duurzaamste pensioenstelsels.

Vorig jaar stond Nederland nog op plek vijf. Australië heeft het duurzaamste pensioenstelsel, gevolgd door Denemarken en Zweden. Dat bijkt uit een analyse van de Duitse verzekeraar Allianz, waarin 54 landen zijn onderzocht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 oktober 2016

Zuid-Oost Aziatische groeimarkt in de tang van de geopolitieke grootmachten

Niet alleen in Syrië vechten Iran en Saoedi-Arabië hun ideologische en machtsoorlog uit. Ook in Zuid-Oost Azië proberen de Saoedi’s en Russen een machtsbasis de consolideren.

Saoedi-Arabië opende de debatten door Indonesië opnieuw op te nemen in het OPEC-kartel. Op die manier werd de soennitische dominantie op de sjiitische kartelleden nog wat groter.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 oktober 2016

Groot-Brittannië niet langer vijfde grootste economie van de wereld

Het Britse pond zakt nu bijna dagelijks naar een nieuw dieptepunt waardoor de waarde van deze Britse economie omgerekend naar andere valuta ook steeds minder waard wordt. Dit heeft ertoe geleid dat vandaag de economie van Groot-Brittannië naar de zesde plaats is gezakt en haar vijfde positie heeft afgestaan aan Frankrijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 oktober 2016

Spaanse 10-jaarsrente bereikt nieuw dieptepunt

In Spanje is er de afgelopen dagen opgelucht ademgehaald. De Spaanse regering was namelijk in een heftige strijd beland waarbij de socialistische partij PSOE niet in zee wilde gaan met de conservatieve partij PP. Uiteindelijk stapte de leider van de socialistische partij PSOE, Pedro Sánchez, op zaterdag op en daarmee is de hoop toegenomen op een nieuwe Spaanse regering.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs