Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 646 tot 650
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Bill Gates gaat zijn eigen stad bouwen

De Amerikaanse miljardair-filantroop Bill Gates heeft in de staat Arizona een lap grond van 10.000 hectare gekocht om er een zogenaamde ‘slimme stad’ neer te zetten.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Bitcoin koers gaat door de 6000 euro grens en square maakt bitcoins kopen mogelijk

De Bitcoin koers lijkt de verliezen van afgelopen weekend alweer van zich af te schudden en ging vandaag door de 6000 euro grens. En terwijl Bitcoin in dollars ook al boven de 7000 zit werd vandaag bekend dat een selecte groep mensen nu ook met de square app bitcoins kunnen kopen. Als dit voor het grote publiek open gesteld wordt zullen miljoenen amerikanen ook de mogelijkheid hebben om eenvoudig bitcoins aan te kunnen schaffen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Europese economie op weg naar een gouden periode

De eurozone verkeert in goede gezondheid. Dat is ook de boodschap van rapporten van Crédit Suisse en Oxford Economics, die gewag maken van een gouden periode.

Deze ommekeer is opmerkelijk voor een regio die na de wereldwijde financiële crisis terecht kwam in een periode met problematische overheidsschulden, een gigantische werkloosheid en een financiële markt die heel dicht bij een deflatie zat en zelfs de overleving van de eurozone in het gedrang bracht.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Online gokindustrie omarmt de Bitcoin

Het is bijna 10 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto Bitcoin creëerde, 's werelds populairste cryptocurrency.

Hoewel alles begon met een rustige start, waar Bitcoin niet meer was dan een underground gegeven, begint de virtuele munteenheid nu ook mainstream te worden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 16 november 2017

Vraag naar beleggingsgoud neemt toe in China

De vraag naar gouden munten en goudbaren was in het derde kwartaal van dit jaar hoger dan in dezelfde periode van vorig jaar, wat vooral te danken is aan een sterk toegenomen vraag vanuit China. Dat schrijft de World Gold Council in haar nieuwste kwartaalrapport dat deze week werd vrijgegeven. Chinese consumenten kochten in het derde kwartaal van dit jaar 64,3 ton aan beleggingsgoud, een toename van 57% ten opzichte van een jaar geleden en het op één na beste kwartaal ooit gemeten.