EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6466 tot 6470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Een overwinning van Trump zou fantastisch nieuws zijn voor de aandelenmarkt

Over enkele uren weten we of Donald Trump het geschopt heeft tot president van de Verenigde Staten … of niet. Niemand gaf een cent om de miljardair met de grote mond, nu staat hij op een zucht van de titel van machtigste man ter wereld. Met die gedachte bibberen en beven de meeste beleggers terwijl het juist fantastisch nieuws is.

Een overwinning van Trump betekent volgens de meeste analisten een serieuze sell-off van de aandelenmarkten. De onzekerheid neemt exponentieel toe, iets waar beleggers de pest in hebben. Maar dat zijn juist de momenten waar succesvolle beleggers van dromen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

7 onmogelijke beleggingstips om te volgen

Geld beleggen is gemakkelijk. Het risico beheersen is wat het moeilijk maakt. Verloren geld door een daling van de aandelenkoersen kan gerecupereerd worden, maar de tijd die je daarbij verliest niet. En het is net die tijd die je nodig hebt om op lange termijn een mooie pot geld bij elkaar te beleggen.

Na de vraag ‘wat moet ik kopen?’ volgt de vraag ‘wanneer moet ik verkopen?’. Om de risico’s beheersbaar te houden, moet je de risico’s zo klein mogelijk houden. Het verschil tussen succesvol en onsuccesvol beleggen op lange termijn, hangt af van de manier waarop je het risico beheerst.

Succesvol beleggen komt neer op enkele eenvoudige regels, zo eenvoudig dat het bijna onmogelijk is voor de gemiddelde belegger om ze te volgen. Succesvol beleggen is het TEGENOVERGESTELDE doen van wat je menselijke emoties je vertellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Heeft ook de diamantindustrie haar beste tijd gehad?

Het mijnbouwbedrijf De Beers heeft een team wetenschappers ingeschakeld om een technologie te ontwikkelen die het mogelijk maakt om synthetische diamanten te identificeren. Op die manier hoopt het bedrijf de diamantsector voor een ontwaarding te kunnen behoeden.

De waarde van de diamanten is immers grotendeels bepaald door de inspanningen die moeten worden gedaan om de schaarse voorraden in de natuur te ontginnen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

OPEC voorziet minder sterk herstel olieprijs dan eerder aangenomen

De prijzen voor een vat ruwe olie zullen in de visie van de OPEC de komende vier jaar een stuk minder sterk herstellen dan aanvankelijk gedacht. Dit maakte het oliekartel dinsdag bekend in zijn jaarlijkse World Oil Outlook.

De prijzen voor een vat ruwe olie zullen in de visie van de OPEC de komende vier jaar een stuk minder sterk herstellen dan aanvankelijk gedacht. Dit maakte het oliekartel dinsdag bekend in zijn jaarlijkse World Oil Outlook.

Voor het kartel zelf wordt door de OPEC een groei van het aandeel in de mondiale productie voorzien van momenteel 34 procent naar 37 procent in 2040, omdat de lage olieprijs zorgt voor druk op de productie bij niet-OPEC landen.

Voor de olieprijs verwacht de OPEC een stijging van 5 dollar per vat op de middellange termijn. Nominaal wordt gerekend op een prijs van 60 dollar per vat olie voor 2020, liefst 20 dollar per vat minder dan de raming van 80 dollar in 2015 voor het jaar 2020.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Beleggers! Wees voorbereid op beweeglijkheid

Aan het begin van dit jaar stonden er met name twee grote evenementen op de agenda van de beleggers. De eerste was het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk en het tweede was uiteraard de Amerikaanse verkiezingen. Uit de eerste gebeurtenis valt een belangrijke les te trekken.

Aan het begin van dit jaar was haast iedereen het er nog wel over eens dat het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk een zogenoemd ‘non-event’ zou gaan worden. De Britten zouden immers verstandig genoeg zijn om te stemmen voor een langer verblijf binnen de Europese gemeenschap.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs