EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6481 tot 6485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 september 2016

Aandeel Deutsche Bank daalt naar laagste waarde ooit

Het aandeel Deutsche Bank stond maandag opnieuw stevig onder druk op de beurs in Frankfurt. Het aandeel bereikte maandagochtend de laagste koers uit de historie van het concern.

Zorgen over de kapitaalpositie van de grootste bank van Duitsland zetten het aandeel in de ochtendhandel 6 procent in de min.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 25 september 2016

Zwitsers geven inlichtingendiensten meer bevoegdheden

De Zwitsers geven hun inlichtingendiensten meer bevoegdheden in de strijd tegen het terrorisme.

De Zwitsers geven hun inlichtingendiensten meer bevoegdheden in de strijd tegen het terrorisme.

Volgens de Zwitserse staatszender SRF heeft 66% van de kiezers zich in een referendum uitgesproken voor een nieuwe wet, waarbij in specifieke gevallen telefoons kunnen worden afgetapt, afluisterapparatuur in woningen kan worden geplaatst en in computers kan worden ingebroken. Wel blijft daarvoor altijd toestemming nodig van het regeringsbureau voor veiligheid en het Openbaar Ministerie.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 25 september 2016

Silicon Valley: na de huurmarkt moet ook de horeca er aan geloven

Een fatsoenlijke plek vinden om te eten is in Silicon Valley een ware opdracht. Voor restaurantuitbaters is overleven een dagelijkse strijd geworden.

Een fatsoenlijke plek vinden om te eten is in Silicon Valley een ware opdracht. Voor restaurantuitbaters is overleven een dagelijkse strijd geworden.

Overal staan bordjes ‘Help Wanted’, maar deze kmo-ers kunnen in de verste verte niet de salarissen evenaren die bij men bij de techreuzen gewend is. Deze kleine restaurants staan vandaag in rechtstreekse concurrentie met bedrijven als Google, Facebook, Apple en co., die de beste chefs, koks of ander horeca-personeel voor de eigen ‘gourmet’-bedrijfskantines rekruteren. (Een appartement met één slaapkamer kost in deze regio gemiddeld 2.500 dollar per maand, een tent in iemands tuin ging een jaar geleden nog  voor 899 dollar per maand.) 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 25 september 2016

'Handelsverdrag met Canada moet de norm worden'

Het vrijhandelsverdrag waarover de EU onderhandelt met Canada moet de norm worden waarop ook een eventueel TTIP-verdrag met de Verenigde Staten zou kunnen worden gebaseerd, zegt minister van Buitenlandse Handel Lilianne Ploumen.

Tegen dagblad Trouw zegt de minister dat CETA "een nieuwe standaard kan worden". 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 25 september 2016

Hoeveelheid toxische kredieten in China 10x groter dan gedacht

Hetgeen wat de gehele financiële wereld reeds enige tijd weet blijkt nu nog erger te zijn dan men eerst dacht. We spreken hier over één van de grootste kredietbubbels ooit, genaamd de Chinese economie.

De toxische leningen in China worden reeds langer genoemd als één van de volgende oorzaken van een financiële crisis. Niet enkel de toxische leningen aan privébedrijven maar ook de duizenden zogenaamde “zombie”-bedrijven die worden rechtgehouden via staatssubsidiering.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs