Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 6481 tot 6485
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 juni 2016

Hoeveel geld zou je moeten hebben op jouw leeftijd?

Heb jij al voldoende geld gespaard? Hoe groot is jou ‘netto vermogen’? Dit is een goede, maar moeilijk te beantwoorden vraag. Voor iedereen is de situatie anders en je persoonlijke financiën die zijn … wel, persoonlijk. De getallen kunnen dus nogal variëren, maar er zijn toch enkele richtlijnen die je een goed idee kunnen geven.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 22 juni 2016

Perth Mint overweldigd door vraag naar zilveren munten

De zilveren Kangaroo munten van het Australische munthuis zijn niet aan te slepen in de Verenigde Staten, zo schrijft de Wall Street Journal. Deze nieuwe beleggingsmunt, die vorig jaar gelanceerd werd als goedkoper alternatief voor de Canadese Maple Leaf en de Amerikaanse Silver Eagle, blijkt goed in de smaak te vallen bij beleggers wereldwijd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 22 juni 2016

Balans ECB naar nieuw record: 3.109 miljard

De balans van de Europese Centrale Bank is door het stimuleringsprogramma toegenomen tot ruim €3.100 miljard, het hoogste niveau ooit. Sinds maart 2015 koopt de centrale bank maandelijks voor miljarden aan leningen op. Naast staatsobligaties koopt de centrale bank sinds deze zomer ook obligaties van grote bedrijven in de Eurozone, zoals die van Volkswagen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 juni 2016

Hoe saai beleggen jou rijk kan maken

Om miljonair te worden, moet je denken als een miljonair. Dit betekent ook dat je moet beleggen als een miljonair. Er zit niet zo heel veel verschil tussen de beleggingen van een particuliere belegger en de beleggingen van een miljonair, maar toch presteren de rijke mensen veel beter. Hoe komt dat?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 juni 2016

Mario Draghi ongeloofwaardig in EU-parlement

Mario Draghi kwam dinsdag naar het EU-parlement in Brussel voor de ‘monetaire dialoog’. Enkele keren per jaar komt de baas van de Europese Centrale Bank dan langs in het comité voor Economische en Monetaire Zaken om de toestand in de Eurozone te bespreken.

Dit keer stond een bijkomend punt op de agenda. Wat als het tot een Brexit komt, aanstaande donderdag? Wat zijn de gevolgen voor de euro, de kapitaalmarkten en de banken?