EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6486 tot 6490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

‘Dinsdag wordt niet het einde… het wordt enkel erger’

‘Wie denkt dat de hatelijkheden die deze campagne hebben ontsierd dinsdag, na de Amerikaanse verkiezingen, ten einde komen, heeft het bij het verkeerde eind,’ schrijft opiniemaker Frank Bruni in de New York Times: ‘Er komt geen einde, enkel een komma, tussen de rancune die die we tot nog toe hebben meegemaakt en de furie die ons te wachten staat.

Wat we de voorbije 18 maanden hebben meegemaakt kan niet ongedaan worden gemaakt. […] Verkiezingsdag zal niets regelen, want wie ook als winnaar uit de bus komt, tientallen miljoenen Amerikanen zullen overtuigd zijn – echt overtuigd – dat de uitslag ongeldig is.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Verkiezingen VS: Alles komt in orde… zoals net voor de Brexit

11 van de 12 peilingen waarmee RealClearPolitics rekening houdt in zijn zogenaamde ‘poll of polls’ van de Amerikaanse verkiezingen wijzen in de richting van een Clinton-overwinning op 8 november. Enkel de controversiële poll van de Los Angeles Times ziet een voorsprong van 5% voor de Republikeinse kandidaat Donald Trump. Nog volgens RealClearPolitics is Clintons overwinning in het kiescollege, zelfs ondanks de recente strubbelingen met de FBI, nooit in gevaar gekomen en zou ze op 297 kiesmannen kunnen rekenen, ruim 27 meer dan ze nodig heeft om de strijd om het Witte Huis in haar voordeel te beslechten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 7 november 2016

NAVO brengt 300.000 troepen in paraatheid?

Verschillende Britse media melden vandaag dat de NAVO haar troepenmacht in een hogere staat van paraatheid wil brengen. Volgens Adam Thomson, woordvoerder van het trans-Atlantische militaire verbond, worden er voorbereidingen getroffen om een leger van 300.000 man binnen twee maanden te mobiliseren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 7 november 2016

Infographic: Alles wat u moet weten over olie

Altijd al meer feiten willen weten over onze olie economie? Wie zijn de grootste olieproducerende landen? Waar is de olieprijs het duurst en waar is olie goedkoop? Wat is de wereldwijde productie van olie? Wat zijn de wereldwijde olievoorraden? Wie vebruiken het meest van het zwarte goud en welke oliebedrijven zijn het grootst? In deze onderstaande en zeer uitgebreide infographic alles wat u moet weten over olie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 7 november 2016

OPEC nog altijd achter akkoord Algiers – media

(ABM FN-Dow Jones) De OPEC heeft zich gecommitteerd aan het in de Algerijnse hoofdstad Algiers gesloten akkoord. Dit zei secretaris-generaal Mohammed Barkindo van het oliekartel maandag voor de camera van persbureau Bloomberg.

“We blijven gecommitteerd aan het akkoord”, aldus Barkindo, toevoegend ook achter de uitvoering van de plannen te staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs