Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 6496 tot 6500
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Bankensentiment bereikt nieuw dieptepunt

Terwijl de Amerikaanse beurzen gisteren nieuwe recordkoersen wisten te bereiken, ziet het plaatje er in Europa er geheel anders uit. De Europese markt wordt overschaduwd door het besluit van de meerderheid van de Britten om spoedig de Europese Unie te verlaten.

Omdat het woord ‘spoedig’ op dit moment steeds meer naar de achtergrond wordt verschoven hebben de Europese indices de afgelopen handelsdagen ook kunnen profiteren van de vreugdestemming op de beursvloer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

5 Redenen waarom jij nog niet rijk bent

We hebben 2 keer goed nieuws en 1 keer slecht nieuws. Goed nieuws: Het is nooit te laat om rijk te worden. Slecht nieuws: hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt. Goed nieuws: als je weet wat je verkeerd doet, kan je het onmiddellijk veranderen.

En over dat laatste willen we het deze keer over hebben. Er zijn verschillende redenen waarom de meeste mensen nog niet rijk zijn. En dezelfde fouten zien we bij de meeste mensen steeds terugkomen. Wanneer jij onderstaande fouten maakt, zal het moeilijk worden om rijk te worden.

Kijk naar deze 5 fouten en wees eerlijk wat op jou van toepassing is.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Italie leent tegen negatieve rente

De kredietwaardigheid van Italiaanse banken mag dan wel onder druk staan, dit heeft vooralsnog geen negatieve impact op de kredietwaardigheid van de Italiaanse staat. De regering in Rome wist deze week €6,5 miljard op te halen tegen een negatieve rente van -0,17%, het laagste rentepercentage ooit. Het gaat om obligaties met een looptijd van één jaar.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Gaat euro door Brexit kopje onder?

Zoals het er nu naar uitziet, gaan Europa en het Verenigd Koninkrijk scheiden. De Brexit is een feit en het is nu wachten op de scheidingspapieren. Maar vergeten wordt misschien dat in het kielzog van het pond ook de euro bijna 5% aan waarde inboette. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat bij een vechtscheiding niet alleen het pond onder druk blijft, maar ook de euro.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Wat voor vastgoed koop je in Europa met 200.000 euro?

Hoe oostelijker een land gelegen is in Europa, hoe lager de prijs van vastgoed daalt. Ook Spanje en Portugal zijn relatief goedkoop. Dat blijkt uit de vijfde editie van de jaarlijkse Property Index van Deloitte, die de residentiële vastgoedmarkten in Europa vergelijkt. In Hongarije, Polen en Portugal krijgt men voor 200.000 euro gemiddeld een woning van ongeveer 200 m². In het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk is dat respectievelijk maar 39 m² en 50 m². België bevindt zich samen met Nederland en Duitsland midden in het peloton met een oppervlakte van ongeveer 100 m².

Op het niveau van de steden is het verschil nog groter. In Londen zou men voor 200.000 euro maar 11 m² kunnen kopen. In Brussel is dat 69 m², in Gent 78 m² en in Antwerpen 75 m².

 De gemiddelde verkoopprijs van woningen in België is licht gestegen  De prijzen voor nieuwe woningen stegen in 2015 in twaalf van de vijftien onderzochte landen, hetzelfde aantal als in 2014. Dit toont de huidige stabiliteit van de Europese residentiële vastgoedmarkt aan. De sterkste groei werd net als vorig jaar opgetekend in Ierland, waar de prijzen maar liefst 27 procent hoger klommen, gevolgd door Israël (10,8 procent) en Spanje (10,6 procent).