EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6496 tot 6500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Greenspan: Rente gaat terug naar 4 tot 5 procent

Volgens Alan Greenspan zal de rente op termijn vanzelf terugkeren naar het historische gemiddelde van vier tot vijf procent. Een oplopende inflatie zal deze trend in gang zetten, zo verwacht de voormalig voorzitter van de Federal Reserve. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de rente op Amerikaanse 10-jaars leningen bij een oplopende inflatie heel snel kan stijgen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Nieuwe mijlpaal in de totale ontmanteling van het bankgeheim

Deze week is men binnen de Raad van de Europese Unie tot een akkoord gekomen omtrent de verdere ontmanteling van het bankgeheim.

Lidstaten zullen vanaf 1 januari 2018 makkelijker toegang moeten krijgen tot informatie over zogenaamde “beneficial owners”. Dit zijn een soort achtermannen die bonds of aandelen wérkelijk bezitten, maar ze laten inschrijven op naam van een stroman, in de regel een broker of een private banker.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Marktaandeel OPEC stijgt naar 40 procent

De ongebreidelde olieproductie van OPEC-leden in de afgelopen jaren heeft gezorgd voor een stijging van het marktaandeel van de organisatie van olieproducerende landen.

Het marktaandeel was afgelopen jaar 40 procent. Dat is 2 procentpunt hoger dan de 38 procent die eerder was voorspeld. Het aandeel loopt volgens de OPEC in 2020 nog op tot 41 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Total tekent eerste gasdeal met Iran na sancties

het Franse energieconcern Total en het Chinese staatsbedrijf China National Petroleum hebben de eerste internationale gasdeal gesloten met Iran, na beëindiging van de sancties tegen dat land in januari.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2016

Eerste spaarboekje zonder rente is een feit

Het kon moeilijk uitblijven. Particulieren kunnen nu ook sparen op een spaarrekening zonder rente. Fintro geeft op haar Blue Plus-rekening - what's in a name - voortaan een basisrente van 0%, een aangroeipremie van 0% en een getrouwheidspremie van 0%. Om de intrest uit te rekenen, heb je zelfs geen computer meer nodig. Dat meldt spaargids.be

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs