Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 6516 tot 6520
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 juni 2016

De kans om miljonair te worden, hangt veel af van je leeftijd

Hoe groot is de kans dat jij miljonair kan worden? Wat denk je? 1 op 10 of 1 op 100? Veel hangt af van je leeftijd. Helaas neemt de kans af naarmate je leeftijd daalt. Dit komt door de groeiende ongelijkheid.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 21 juni 2016

Soros: Brexit betekent grote devaluatie Britse pond

George Soros verwacht dat een Brexit gepaard zal gaan met een nog grotere waardedaling van het Britse pond dan de devaluatie van de munt in 1992. In een opiniestuk in de Britse krant The Guardian schrijft de miljardair dat de waarde van de munt bij een vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie minimaal 15 en mogelijke meer dan 20 procent zal dalen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 21 juni 2016

3 wolkenkrabbers strijden om titel van ‘hoogste gebouw ter wereld’

Op dit moment is de Burj Khalifa in Dubai het hoogste gebouw ter wereld. Met 828 meter hoogte is die zo’n tweehonderd meter hoger dan de nummer twee, de Shanghai Toren in China. Op plaats drie staat de Abraj Al Bait-toren in Mekka in Saoedi-Arabië. Maar er komt een moment en dan moet de Burj Khalifa deze prestigieuze titel weer inleveren, want er wordt namelijk flink gebouwd om dat voor elkaar te krijgen. Dit zijn de concurrenten: ‘The Tower’

De Burj Khalifa krijgt concurrentie van een aantal enthousiaste bouwprojecten en eentje daarvan staat over een tijdje een klein stukje verderop. In Dubai wordt namelijk gebouwd aan een project dat op dit moment nog naamloos is, maar door het leven gaat als ‘the Tower’. Het moet een gebouw worden van maar liefst 928 meter hoog, precies 100 meter hoger dan de Burj Khalifa. In 2020 vindt de World Expo plaats in Dubai en dan moet de nieuwe toren klaar zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 juni 2016

Anti-Russische sancties leiden tot pijnlijk Streisandeffect

Nog nooit was er zoveel Europese interesse om te investeren in Rusland. De economische sancties hadden tot doel Rusland economisch uit te roken om zo haar geopolitieke ambities een halt toe te roepen, maar hebben pijnlijk blootgelegd hoe vitaal de Russische markt is voor de Europese economie.

Dat de sancties Europa tientallen miljarden aan jaarlijkse gederfde economische groei kost, hebben Europese ondernemers winstprikkels gegeven. En hoe.

Op het Economisch Forum in Sint-Petersburg lopen de Europeanen mekaar voor de voeten. Nog nooit was Europa zo sterk vertegenwoordigd op het jaarlijkse forum.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 juni 2016

Bitcoin “uitvinder” totaal ongeloofwaardig

Eerst claimt hij de uitvinder van bitcoin te zijn, na de nodige kritiek trekt hij in een nogal emotionele verklaring de conclusie dat hij niet de moed heeft (om wat eigenlijk?) en nu wilt hij “zijn uitvinding” patenteren.

De Australische zakenman Craigh Wright lijkt de nodige narcistische trekjes te vertonen. Of hij echt de uitvinder van de bitcoin is wordt nog steeds zwaar betwijfeld, maar hij heeft in ieder geval de ballen weten te groeien om de digitale munt te willen patenteren.