EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6521 tot 6525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Aantal opgeblazen bankautomaten in Europa stijgt met 80%

Een onrustwekkende trend neemt Europa in zijn greep. Het aantal bankautomaten die opgeblazen worden steeg met 80%… in de eerste zes maanden van dit jaar.

Bankautomaten zijn een gemakkelijk doelwit voor criminelen. De meest courante manier om hier geld te stelen is door een apparaatje voor de kaartgleuf te installeren en een camera boven het toetsenbord. Je kaart wordt gekopieerd en de dief heeft ook meteen je code.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Monetaire stimulering naar recordniveau

De volgende grafiek laat zien dat de grootste centrale banken nu maandelijks voor $160 miljard aan obligaties en aandelen uit de markt halen. Dat is bijna twee keer zoveel als tijdens de eerste QE programma’s van de Federal Reserve en de Bank of England. Als er werkelijk sprake is van een economisch herstel, waarom zijn deze stimuleringsprogramma’s dan nog nodig?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Vlag Islamitische Staat nu legaal in Zweden

De vlag van de Islamitische Staat roept niet op tot haat tegen één specifieke etnische groep en kan dus niet als ‘aanzetten tot haat’ worden beschouwd. Een procureur heeft daarom geoordeeld dat de vlag binnen de grenzen van de Zweedse wet valt.

De procureur moest oordelen over een 23-jarige man die de vlag van IS op zijn Facebookpagina had gepost. Dat was de lokale politie opgevallen, die prompt een onderzoek instelde naar de uit Syrië afkomstige man. Maar volgens procureur Gisela Sjövall is de groep die de vlag wil treffen zo groot, dat van haat zaaien niet langer sprake kan zijn omdat niet één specifiek ras, of etniciteit wordt geviseerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

Waarom Merkel Europa economisch en geopolitiek steeds verder in de vernieling rijdt

Dat verschillende landen zich steeds scherper distantiëren van verdere economische sancties tegen Rusland heeft de sfeer in de Berlaymont danig verziekt.

Dat verschillende landen zich steeds scherper distantiëren van verdere economische sancties tegen Rusland heeft de sfeer in de Berlaymont danig verziekt.

In augustus liet Merkel al weten dat er van een versoepeling van de sancties geen sprake kan zijn. Dat kon u lezen hier bij beurs.com.

Merkel gaat nu op het gaspedaal staan: niet alleen worden de huidige sancties gehandhaafd, als het van de Duitse bondskanselier afhangt worden de sancties nog gevoelig uitgebreid.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016

'Deutsche Bank moet mogelijk inkrimpen in VS'

Deutsche Bank hangt wellicht meer dan een geldstraf boven het hoofd in de Verenigde Staten. De bank moet mogelijk ook fors snoeien in zijn Amerikaanse activiteiten om te ontkomen aan strafvervolging wegens de verkoop van dubieuze financiële producten in de jaren voor de kredietcrisis van 2008.

Dat meldt de Duitse krant Welt am Sonntag op gezag van bronnen rond de onderhandelingen tussen Deutsche Bank en het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs