EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6536 tot 6540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Beurs beeft uit schrik voor president Donald Trump

Op de beurzen wereldwijd neemt de zenuwachtigheid toe naar aanleiding van de Amerikaanse verkiezingen. En nu Donald Trump het veel beter doet in de peilingen, dalen overal de aandelenkoersen. Trump kondigt namelijk een heleboel maatregelen aan die hij zou nemen als president, en die voor onzekerheid kunnen zorgen voor de economie.

[video]

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Egypte laat vaste wisselkoers los en verhoogt rente

Egypte heeft donderdag enkele vergaande maatregelen getroffen om zijn economie te versterken en in aanmerking te komen voor hulpleningen van het IMF. Daarbij wordt de koers van het Egyptische pond losgelaten en werd de rente stevig verhoogd.

Egypte bereikte in augustus een akkoord met het Internationaal Monetair Fonds (IMF) over een noodkrediet van 12 miljard dollar. Die leningen moeten de overheid helpen de economie weer op het juiste spoor te zetten, na de diepe crisis die ontstond sinds de omverwerping van het regime van Hosni Mubarak in 2011.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Mexicaanse peso heeft last van voorsprong Trump

Twee weken geleden leek het er nog op dat Clinton met speels gemak de overwinning naar zich toe zou gaan trekken. Maar, nu we nog maar minder dan een week verwijderd zijn van de verkiezingsdag ziet dat plaatje er compleet anders uit.

Uit de laatste peilingen van Washington Post in samenwerking met ABC News blijkt dat de republikein op dit moment met 46% van de stemmen voorstaat op zijn democratische tegenstander (45%). Het ziet er dus naar uit dat heel wat Amerikanen de afgelopen tijd zijn gaan twijfelen over de expertises van Clinton. Ongetwijfeld speelt het recent verschenen nieuws over het mailverkeer van Clinton daar een sterke rol in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Bank of England houdt rente op 0,25 procent

De rente in Groot-Brittannië blijft onveranderd op het historisch lage niveau van 0,25 procent.

De rente in Groot-Brittannië blijft onveranderd op het historisch lage niveau van 0,25 procent.

Dat heeft de Britse centrale bank donderdag bepaald bij zijn beleidsvergadering.

Ook nam de Bank of England (BoE) geen extra stimuleringsmaatregelen. In augustus kwam de BoE nog met een renteverlaging om de economische gevolgen van de Brexit op te vangen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

‘Welke andere naties zullen worden meegesleurd in deze tsunami van galspuwerij?’

‘De Brexit-uitslag had een paar opmerkelijke eigenschappen – bijvoorbeeld het feit dat het Remain-kamp een meerderheid haalde onder de jonger dan 50-jarigen en ook in Londen, Schotland en Noord-Ierland,’ schrijft John Van Reenen op de website van de London School of Economics:

‘[…] Het is gewoon schokkend dat een grondwettelijke breuk kan worden geforceerd op basis van 37% van de kiesgerechtigden, terwijl we decennialang debatteren en uitvluchten blijven verzinnen wanneer het over grote infrastructuurprojecten gaat als de derde startbaan op Heathrow of de kerncentrale van Hinkley Point.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs