Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 6541 tot 6545
Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 26 mei 2016

Met deze truc kun je spotgoedkoop naar de Olympische Spelen in Rio

De analisten van Deutsche Bank hebben een manier gevonden waarop je met behulp van iPhones goedkoop naar de Olympische Spelen kunt.

Jaarlijks vergelijkt de Duitse financiële dienstverlener de prijzen van een mandje goederen overal ter wereld in het “Mapping the Wold’s Prices” rapport. Hieruit blijkt dat je in de Verenigde Staten 598 dollar neertelt voor een iPhone 6 terwijl dezelfde smartphone in Brazilië voor omgerekend 931 dollar in de winkel ligt.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 26 mei 2016

Verkoop Zilver plust 19% in Q1

De verkoop van beleggingszilver door de Canadian Mint is 19% gestegen in Q1. Het munthuis zag de verkoop op een nieuw....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 mei 2016

Papieren goud blaast fysiek goud weg

Visual Capitalist, dat graag financiële en economische gegevens visueel voorstelt, geeft in enkele illustraties weer hoe de papieren goudmarkt in Londen is scheefgegroeid.

Elke dag wordt er 5500 ton goud ($212 miljard) verhandeld in London, waarmee het de grootste markt is voor goud ter wereld. In 2015 was London goed voor 88% van de goudhandel. In Fort Knox in de VS ligt er in vergelijking 4176 ton goud opgeslagen terwijl de Amerikaanse goudreserves 8133.5 ton bedragen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 26 mei 2016

Een minumumloon van 15 dollar? Dan nemen we wel een robot!

Een minimumloon van 15 dollar per uur in de Amerikaanse fastfood-sector kan onmogelijk worden verdedigd en zal belangrijke destructieve gevolgen hebben. Dat heeft Ed Rensi, voormalig chief executive van restaurantketen McDonald’s, in een interview met een Amerikaanse televisiezender gezegd.

Op dit ogenblik geldt in de Amerikaanse fastfood-sector een minimumloon van 7,25 dollar per uur. Een verhoging tot 15 dollar per uur zal volgens Rensi echter uitmonden in massale ontslagen. De loonsverhogingen zullen volgens Rensi immers veel werkgevers aanzetten om steeds meer robots in te schakelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 26 mei 2016

3 redenen waarom rijke mensen rijker worden … en jij niet

Hoe komt het toch dat rijke mensen steeds rijker worden terwijl de gewone man met de pet het steeds moeilijk blijft hebben om rond te komen? Veel heeft te maken met de manier waarop rijke mensen omgaan met hun geld. Ze zijn niet alleen goed in veel geld verdienen, ze zijn ook goed met het behouden en vergroten van hun rijkdom.

Dit zijn 3 zaken die rijke mensen met hun geld doen waardoor ze nog rijker worden. Misschien toch maar eens overwegen om dit ook te doen, niet?