EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6546 tot 6550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

Deze twee recente gebeurtenissen duwen de dollar verder de afgrond in.

In zijn laatste vlog onderbouwd Mike Maloney zijn visie omtrent de ondergang van de Amerikaanse dollar met als status de ‘world reserve currency’. Recent hebben zich er maar liefst twee gebeurtenissen afgespeeld welke de status van de dollar als wereld reserve munt verder afbrokkelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

Deutsche Bank nu minder waard dan Twitter

Het aandeel Deutsche Bank moest donderdag meer dan 6% inleveren en nadert nu de symbolische grens van 10 euro. De 146-jarige bank is nu minder waard danTwitter, een microblogplatform dat amper 10 jaar bestaat en nog nooit een dollar winst maakte. Het aandeel Deutsche Bank was de dag goed begonnen maar kreeg klappen eens het persagentschap Bloomberg het bericht verspreidde dat een aantal klanten van de bank – voornamelijk hefboomfondsen – er hun geld beginnen weg te halen.

Waarom al die heisa rond de Deutsche Bank?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

Video: introductie tot Bitcoin door Andreas Antonopoulos

Andreas Antonopoulos heeft laatst een presentatie gehouden welke we zeker de moeite waard vonden om met je te delen. In deze video geeft Andreas een intro tot Bitcoin en cryptocurrencies. Hij vertelt je over de hoe en waarom van Bitcoin en waarom het zo revolutionair is. En ook al ben ik het niet altijd eens met de roze bril van Andreas, hij weet wel heel goed hoe hij de boodschap moet overbrengen en zijn enthousiasme blijft aanstekelijk. Er is zelfs een fan geweest die de tekst van de hele video heeft uitgeschreven. Om het met de woorden van Andreas te zeggen:  Bitcoin isn't internet-money, its the internet of money. Een aanrader voor iedereen!

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

Het land dat de wereld graag de les spelt laat zijn infrastructuur verkommeren

Sinds 15 jaar investeert de Duitse staat onvoldoende om te compenseren voor de slijtage van zijn infrastructuur. De waarde ervan is er sinds 1999 dan ook met 67 miljard euro gedaald. Dat schrijft het Franse magazine Altereco-plus (Alternatives économiques+).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 29 september 2016

Larry Summers: “Werkloosheid gaat flink toenemen”

Voormalig minister van financiën, Larry Summers, is naar buiten getreden met een doemvoorspelling over de Amerikaanse arbeidssector. Volgens Summers zullen we de komende jaren te maken gaan krijgen met een groeiende werkloosheid, en dat is te danken aan de technologie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs