Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 656 tot 660
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 29 november 2017

Koers digitale munt bitcoin tikt de 10.000 dollar aan

De koers van de digitale munt bitcoin is voor het eerst boven de 10.000 dollar gekomen. De cryptomunt bereikte die recordstand dinsdag volgens de website coinmarketcap, die rekent met een gemiddelde koers van honderden bitcoinbeurzen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 november 2017

Paradise Papers: "Minstens 4 lidstaten op zwarte lijst belastingparadijzen als Europa eigen criteria zou toepassen&#

De zwarte lijst met belastingparadijzen waaraan de Europese Unie werkt, zou ook minstens 4 lidstaten moeten bevatten als Europa de eigen criteria zou toepassen. Dat stelt Oxfam in een persbericht. Het gaat dan om Nederland, Ierland, Luxemburg en Malta. De ngo identificeerde daarnaast minstens 35 landen, geen lidstaten van de EU, die op de lijst zouden moeten komen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Hier moet je werken om het meeste te verdienen

Op zoek naar een nieuwe job? Hou je ogen dan goed open voor vacatures in Brussel Hoofdstad, want daar verdien je gemiddeld 3.972 euro bruto. Ga je in Veurne aan de slag, dan mag je rekenen op een gemiddeld maandloon van 2.772 euro bruto per maand. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van FOD Economie. Wij zochten uit in welke steden je salaris boven het gemiddelde uitkomt én welke bedrijven daar op zoek zijn naar versterking.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Wat is de bitcoin? Vijf vragen over de munt die eigenlijk niet echt bestaat

De bitcoin, een munt die eigenlijk niet echt bestaat, is bezig aan een ongekende opmars. De virtuele munt breekt mijlpaal na mijlpaal en nadert nu een mythische grens. Eén bitcoin is net geen 10.000 dollar waard. Vijf vragen over de munt.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Noord-Korea gaat voor de bitcoin en de rest van de wereld is er niet gerust in

De Pyongyang University of Science and Technology heeft een aantal cursussen in cryptomunten gegeven. Dat lijkt eerdere vermoedens te bevestigen dat Noord-Korea virtuele valuta voor manipulatieve doeleinden wil toepassen.

Dat zegt David Gilbert, redacteur van de nieuwssite Vice. Eerder al deden geruchten de ronde dat Noord-Korea pogingen ondernam om cryptomunten te verzamelen, te stelen of te ontginnen.