EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 656 tot 660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Waarde bitcoin bereikte laagste punt van het jaar

De bitcoin is afgelopen weekend gekelderd naar de laagste koers van het jaar. Op zondag was de virtuele munt ongeveer 5785 dollar waard. Vandaag wist de koers op te krabbelen tot net boven de 6000 dollar.

De bitcoin was op vrijdag nog zo’n 6800 dollar. Dat is minder dan de helft van de waarde op 1 januari: toen stond bitcoin nog boven de 14.000 dollar. In december vorig jaar koerste de munt zelfs even af op de 20.000 dollar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

5 dingen die je vandaag moet laten vallen, om op je 40e met pensioen te gaan

Je moet bereid zijn om te leven zoals niemand dat wil, om later te kunnen leven zoals niemand dat kan. De meeste mensen leven in het nu, omdat je niet weet wat later brengt. Maar je kan ook tijdelijk leven zoals weinigen dat willen, om ietsje later te leven als een God in Frankrijk. Op je 40e op pensioen gaan? Het kan!

Er zijn niet veel mensen die op hun 40e al kunnen zeggen dat ze op pensioen kunnen gaan. Diegene die dat wel kunnen, hebben daar enkele opofferingen voor moeten maken. Die opofferingen op korte termijn, zorgen ervoor dat ze de rest van hun leven kunnen doorbrengen als een filmster op lange termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Dit zijn de 8 best betaalde voetballers ter wereld

Kevin De Bruyne verdient zo’n 300.000 euro … per week. De best betaalde Nederlander is niet Arjen Robben maar Virgil van Dijk met zo’n 190.000 euro per week. Toch behoren deze toppers niet tot de best betaalde voetballers ter wereld. Er zijn er die nog (veel) meer verdienen.

Het strafste is eigenlijk dat we voor de salarissen van voetballers tegenwoordig al in termen van weeksalaris moet praten om het toch nog enigszins over degelijke cijfers te hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 3 van de 5 best betaalde atleten ter wereld uit de voetbalwereld komen. In de top-100 staan 8 voetballers, wat er op wijst dat de toppers in het voetbal wel bijzonder veel verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Amerikaanse centrale bank voegt cryptomunten toe aan databank

De Federal Reserve Bank van St. Louis is de meest toonaangevende, lokale, centrale bank van de Verenigde Staten. Ze hebben niet alleen bijzonder veel invloed in het federale beleid, ze beschikken ook over de grootste databank voor onderzoek. Aan die databank worden nu ook cryptomunten toegevoegd.

Hij lijkt niet zo belangrijk, maar het kan op lange termijn bijzonder waardevol zijn. De Federal Reserve Bank of St. Louis voegt 4 cryptomunten toe aan zijn Federal Reserve Economic Data (FRED) database. Het is een duidelijk signaal dat de markt voor cryptomunten steeds belangrijker en volwassener wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Het VK twee jaar na de Brexit: was het dat wel waard?

Het is inmiddels duidelijk dat de beslissing van Groot-Brittannië om zich uit de Europese Unie terug te trekken, van de economie van het land een zware tol heeft geëist. Dat schrijft Robert Stevens, Brits correspondent van het persbureau Associated Press, naar aanleiding van de aanslepende besprekingen over de nieuwe relaties tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie wanneer de brexit eind maart volgend jaar definitief moet worden voltrokken.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs