EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6551 tot 6555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 september 2016

EU verlengt sancties tegen 150 Russen en 37 Russische bedrijven met half jaar

De Europese sancties tegen circa 150 Russische personen en 37 bedrijven en organisaties worden met zes maanden verlengd. De ambassadeurs van de EU-lidstaten kwamen dat woensdag overeen, aldus diplomatieke bronnen.

Op de zwarte lijst staan Russen die medeverantwoordelijk worden gehouden voor het conflict in Oekraïne, onder wie oligarchen en politici uit de entourage rond president Vladimir Poetin. Hun financiële tegoeden in de EU blijven bevroren en ze mogen niet naar EU-landen reizen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 7 september 2016

62 mensen hebben evenveel rijkdom als de 1/2 armste van de wereld

Eind 2015 waren de 62 rijkste miljardairs op aarde even rijk als de 3,5 miljard armste mensen. Dat blijkt uit een rapport van Oxfam International. Sinds de financiële crisis neemt het verschil tussen rijk en arm steeds grotere proporties aan.

In 2010 waren nog de rijkste 388 mensen nodig om evenveel ‘rijkdom’ te bezitten dan de armste helft van de wereldbevolking. Nu zijn er dat dus nog maar 62. Voor het eerst in de geschiedenis is de top 1% ook rijker dan de rest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 september 2016

Dit doen 9 self-made miljonairs voor hun ontbijt

’s ochtends zitten de meeste mensen nog vol energie. De eerste uren van de dag kunnen dan ook bijzonder creatief en productief zijn voor de drukte van de dag echt begint. Veel succesvolle mensen ontwikkelden een ochtendroutine die hen extra energie geeft om de hectische dag succesvol door te komen.

Dit is wat enkele bekende miljonairs doen voor hun werkdag start.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 september 2016

Beleggers in Goud dumpten 16 ton goud voor stijging Goudprijs

Beleggers hebben afgelopen week 16 ton verkocht in twee dagen tijd. De verkoop was net voor het moment dat de goudprijs steeg naar......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 7 september 2016

'Lage olieprijs noopt Saudi-Arabië miljarden aan projecten te schrappen'

Saudi-Arabië overweegt een streep te zetten door meer dan 20 miljard dollar aan overheidsprojecten vanwege de lage olieprijzen. 

Saudi-Arabië overweegt een streep te zetten door meer dan 20 miljard dollar aan overheidsprojecten vanwege de lage olieprijzen. 

Dat meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg.

De overheidsfinanciën van Saudi-Arabië, een van de grootste olieproducenten ter wereld, staan zwaar onder druk door de lage olieprijzen.

Volgens de bronnen worden duizenden projecten op het gebied van onder meer transport, gezondheidszorg en huisvesting tegen het licht gehouden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs