EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6551 tot 6555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

Dollarreserves centrale banken naar laagste niveau in vier jaar

Wereldwijd blijven centrale banken hun dollarreserves afbouwen, zo bericht Reuters. Volgens cijfers van de Amerikaanse centrale bank hebben landen buiten de Verenigde Staten hun positie in Amerikaanse staatsschuld met $13,84 miljard teruggebracht tot $2,788 biljoen. Dat is het laagste niveau sinds augustus 2012.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

Bitcoin heeft werkelijk niets te vrezen

Afgelopen dinsdag, 1 november, was het 8 jaar geleden dat Bitcoin’s eerste white paper op het internet gepubliceerd werd.

Afgelopen dinsdag, 1 november, was het 8 jaar geleden dat Bitcoin’s eerste white paper op het internet gepubliceerd werd.

Het verjaardagsfeestje was behoorlijk, de cryptovaluta steeg van 614 dollar op 1 oktober naar 742 dollar afgelopen woensdag.

Die prijsstijging werd in grote mate gestuwd door Chinese investeerders. Omdat de Chinese munt de yuan in de ‘offshore’ handel – de handel buiten China – flink in waarde is gedaald zien veel Chinezen Bitcoin als alternatief.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

"Met dit pensioensysteem wordt het ieder voor zich"

"Individuele beleggingen aanmoedigen hoort niet thuis in een ­pensioenstrategie." Dat vindt de Academische Raad voor het Pensioenbeleid onder leiding van Frank Vandenbroucke over het voorstel van bevoegd minister ­Daniel Bacquelaine (MR) om werknemers de keuze te geven een deel van hun loon in een pensioenplan te storten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

5 types van mensen die nooit succesvol worden

Stephanie Synclair zei een decennialange carrière vaarwel om ondernemers te helpen slagen in hun dromen. Doorheen haar eigen carrière leerde ze welke mensen slagen en succesvol worden terwijl andere slimme koppen met hun neus tegen de muur liepen. Die laatste groep is het grootste door 5 type mensen.

Passie, intelligentie en motivatie zijn niet voldoende om veel geld te verdienen. Er komt meer bij kijken om je dromen om te zetten in succes. In haar boek “Shut Up and Do the Work“, heeft Synclair het over 5 types van mensen die nooit zullen slagen.

Gelukkig moet je niet wanhopen wanneer jij tot een van deze 5 types behoort.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

3 redenen op NU zilver te kopen

David Morgan van de Morgan Report is al jarenlang specialist op het gebied van zilver. Op een recente bijeenkomst werd er gesproken over de stijging van de zilverprijs. Is de recente terugval een correctie of het begin van het einde?

De uitkomst was uiteindelijk dat de stijgende trend van de zilverprijs nog steeds intact is, ondanks de recente terugval.

David Morgan ziet 3 redenen waarom de huidige stierenmarkt (stijgende prijzen) nog steeds intact is:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs