Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 6556 tot 6560
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 mei 2016

De 3 belangrijkste jaren van je financiële leven

Voor een rijkelijk financieel leven moet je niet iedere dag bezig zijn met je financiën. Meestal kan je gewoon ‘cruise control’ opzetten en doorgaan met je leven. Maar er zijn belangrijke keerpunten wanneer het nodig is om even financieel advies in te winnen en enkele belangrijke beslissingen te nemen.

We bespreken even de 3 belangrijkste jaren van je financiële leven. Wat je moet doen op die moment is zeer belangrijk en je kan dat niet uitstellen, anders kan je in de problemen komen. Dit is het eenvoudigste maar belangrijkste financieel advies dat je kan krijgen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 25 mei 2016

Kees de Kort | Fijn compromis

Griekenland krijgt een lening van 10,3 miljard euro, zodat het land een oudere lening kan aflossen. Volgens Kees de Kort is dat een 'fijn compromis'.

'Herfst vorig jaar hebben we met elkaar gezegd: 'We stellen in de loop van de tijd meer dan 80 miljard euro beschikbaar'. Dat wordt gelijdelijk vrij gegeven zolang Griekenland zich aan de voorwaarden houdt die gesteld zijn', legt De Kort uit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 25 mei 2016

Griekse rente zakt onder de 7 procent

De rente op Griekse staatsleningen met een looptijd van tien jaar is gedaald tot beneden de 7 procent.

Voor het eerst sinds november is de rente zo laag, schrijft persbureau Bloomberg woensdag.

Een rente van 7 procent wordt wel beschouwd als keerpunt; toen de rente op 10-jarige staatsleningen hoger werd, was dat zowel voor Griekenland als voor Ierland en Portugal reden om financiële hulp te zoeken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 mei 2016

Akkoord over Grieks hulppakket van 10,3 miljard euro

De Griekse schuldenberg is nog altijd ondragelijk voor de Grieken. Enkele weken geleden werd er een oproep gedaan richting het Internationaal Monetair Fonds en de eurolanden om de schuld te verlichten. Daar zijn de partijen nu over eens geraakt, Griekenland krijgt een schuldverlichting en een uitbetaling van 10,3 miljard euro om de moeilijke economische situatie dragelijker te maken.

Het Griekse plaatje klopt nog altijd niet, zelfs niet na de grote reddingsoperatie van vorig jaar. De Grieken geraken maar niet uit het sukkelstraatje en doen daarom beroep op de ‘vrijgevigheid’ van het Internationaal Monetair Fonds en de eurolanden.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 25 mei 2016

Rusland koopt 15,6 ton goud en investeert in goudmijnsector

Rusland heeft in april 15,6 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Russische centrale bank. Daarnaast wil het land de komende jaren veel meer investeren in de goudmijnsector. Het land heeft sinds 2006 meer dan 1.000 ton goud gekocht.