EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6556 tot 6560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

Opec productie plafond zorgt voor flinke stijging olie!

De olie stijgt flink na de OPEC bijeenkomst van gisteren. Er is besloten 750.000 minder vaten te gaan verwerken per a.s. november. De olie prijs profiteerde daar direct van door te stijgen met +4,5% tot +5%. Ook vandaag merken we hier weer de voordelen van. Het Nederlands RDSA, oftewel Royal Dutch Shell (ook bekend als Koninklijke Olie) stijft vandaag met een nette +5%.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

“Deutsche Bank niet het volgende Lehman Brothers”

De oorzaak en start van de zware financiële crisis ligt bij het omvallen van de grote Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers in 2008, uiteraard willen we dat zo een scenario zich niet meer voortdoet. De problemen omtrent de Deutsche Bank worden tegenwoordig vaak vergeleken met die van Lehman in der tijd. Volgens Stuart Graham, CEO van het onafhankelijke onderzoeksbureau Autonomous, zal het zo een vaart niet lopen.

Het is duidelijk dat er wat rommelt bij de Deutsche Bank, begin dit jaar gingen er berichten rond dat een mogelijk faillissement van de Duitse bank desastreuze gevolgen zou hebben voor de bankenwereld en de aandelenmarkten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

Baken van rust in oceaan van onzin

Och ja, die Japanse inflatie... het wil maar niet echt vlotten met de ambities om die omhoog te krijgen. En ook de uitgaven van de Japanse huishoudens dalen schrikbarend. Een understatement, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. 'Het levert geen moer op. Ongelofelijk, wat een sukkels. En het gaat maar door.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

Hongarije houdt niet van immigranten, tenzij ze 300.000 euro meebrengen

Hongarije heeft de voorbije drie jaar aan 3.649 kapitaalkrachtige immigranten uit regio’s buiten de Europese Unie een verblijfsvergunning gegeven. Dat hebben woordvoerders van de Hongaarse premier Viktor Orban bevestigd.

Het land voerde drie jaar geleden een systeem in waarbij immigranten uit andere regio’s dan de Europese Unie in ruil voor de aankoop van 300.000 euro aan overheidsobligaties een verblijfsvergunning in Hongarije konden verwerven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 30 september 2016

China maakt directe valutahandel met Saoedi-Arabië mogelijk

De Chinese yuan kan voortaan rechtstreeks omgewisseld worden voor de Saoedische riyal en de dirham van de Verenigde Arabische Emiraten, zo meldt persbureau Xinhua. Daarmee groeit het aantal valuta dat rechtstreeks inwisselbaar is voor de yuan naar zestien, aldus het China Foreign Exchange Trade System (CFETS). Daarmee wordt het voor bedrijven in China en in de twee oliestaten veel makkelijker om onderling handel te drijven in hun eigen valuta.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs