EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6561 tot 6565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 augustus 2016

Europees QE-programma dreigt onmogelijk te worden in Portugal door vrees downgrade

Zowel Spanje als Portugal behoren tot de grootste slachtoffers van de Eurocrisis waarbij de schulden in korte tijd onbeheersbaar geworden waren. Nu de problemen enigszins gestabiliseerd zijn en er terug sprake is van een (lichte) heropleving lijken beide landen er echter wel een ander traject op na te houden.

Terwijl Spanje momenteel één van de beste groeicijfers laat optekenen van de Eurozone blijft Portugal achter. Dit vertaalt zich onder meer in een groot verschil aan investeringen waarbij Spanje terug volop op koers zit om verder te groeien. Portugal daarentegen betaalt de prijs voor het gebrek aan hervormingen. Hervormingen welke nochtans vereist waren om financiële steun te krijgen van onder meer de ECB.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 augustus 2016

Stijging goudprijs brengt meer sloopgoud op de markt

De stijging van de goudprijs zorgt voor een duidelijke toename in het aanbod van sloopgoud. Oude sieraden, munten en andere ornamenten die niet meer gebruikt worden komen door alle berichtgeving over de ontwikkeling van de goudprijs opeens weer tevoorschijn en worden bij een juwelier of een ander inkoopkantoor ingewisseld voor geld.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 23 augustus 2016

"Juventus verhuist naar Nederland om minder belastingen te betalen"

Juventus, een van de grootste voetbalclubs in Europa, verhuist van het Italiaanse Turijn naar de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Niet om er te spelen, maar voor de belastingen. De schatrijke familie Agnelli brengt het hoofdkantoor van haar bedrijf Exor onder in Nederland, melden verschillende Nederlandse media.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 augustus 2016

Deze 10 landen zijn het meest gewild bij de rijken

Waar hopen de rijken zich op? Europese landen met speciale fiscale regelingen voor vermogenden scoren hoog op de wereldranglijst.

Waar hopen de rijken zich op? Europese landen met speciale fiscale regelingen voor vermogenden scoren hoog op de wereldranglijst.

Rijkdom kun je meten door te kijken wat alle inwoners van een land in een jaar produceren, het zogenoemde nationaal inkomen. Maar je kunt ook kijken naar individuele rijkdom: dus wat burgers bezitten aan beleggingen, huizen en spaargeld minus hun schulden.

Onderzoeksbureau New World Wealth stelde op basis van de netto vermogenswaarde van individuen een lijstje samen van de tien ‘rijkste landen’ ter wereld. Op basis van de rijkdom per inwoner ziet de dinsdag gepubliceerde ranglijst er als volgt uit.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 augustus 2016

Brexit heeft nog geen effect op bedrijvigheid eurozone

Het Brexit-referendum lijkt vooralsnog geen effect te hebben op de Europese economie. De bedrijvigheid in de eurozone is licht toegenomen deze maand.

De inkoopmanagersindex van onderzoeksbureau IHS Markit steeg van 53,2 naar 53,3. 50 punten is de grens tussen groei en krimp in een economie.

Volgens Chris Williamson, hoofdeconoom bij Markit, geven de cijfers aan dat het economisch herstel in de eurozone niet wordt gesaboteerd door de Brexit.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs