EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6571 tot 6575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Miljardair Paul Singer: Zie hier de grootste bubbel aller tijde

Eerder verschenen op SlimBeleggen.com

Eerder verschenen op SlimBeleggen.com

Miljardair en hedgefund manager Paul Singer, oprichter van hedgefund Elliott Management Corporation (EMC) waarschuwde onlangs voor de grootste bubbel die deze wereld ooit tegemoet is getreden.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

OPEC vindt akkoord!

Mijn vorige artikel is nog maar net gepubliceerd of daar komt al het antwoord op mijn vraag. Ja, een akkoord tussen de OPEC-landen was dan toch nog mogelijk!

Mijn vorige artikel is nog maar net gepubliceerd of daar komt al het antwoord op mijn vraag. Ja, een akkoord tussen de OPEC-landen was dan toch nog mogelijk!

De OPEC-landen vergaderden twee dagen in de Algerijnse hoofdstad. De hoop op een akkoord werd gisteren begraven nadat de Iraanse minister voor olie duidelijk liet blijken niets te voelen voor productiebeperkingen. Volgens hem zou de vergadering enkel dienen tot wat overleg en was ze er niet om knopen door te hakken, beslissingen rond productie te nemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Deze onverwachte game-changer deed zich vandaag voor in de grondstoffensector

Niet zomaar een game-changer. Vandaag maakte de olieprijs niet zonder reden een uitzonderlijke sprong en zou het vandaag misschien weleens de dag kunnen zijn waarbij er een eind gemaakt is aan de relatief ‘goedkope’ olie van de afgelopen jaren!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Goed nieuws! Steeds minder huizen staan onder water

De financiële crisis kenmerkt zich ook door de naam ‘huizenmarktcrisis’. Een van de belangrijkste oorzaken van het uitbreken van deze rampzalige crisis, was de zogenoemde ‘subprime hypotheken’ die in Amerika werden verstrekt en doorverkocht aan institutionele beleggers over de hele wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Vergadering OPEC levert misschien toch iets op

Gisteren en vandaag vergaderen de OPEC-landen in de Algerijnse hoofdstad, Algiers. Hoop op productiebeperkingen werden al van op voorhand de kop ingedrukt door Iran. Of is er toch wat hoop? Recente berichten van Reuters doen de olieprijzen opveren.

De OPEC-vergadering werd eigenlijk gezien als een nieuwe kans om de overproductie van olie aan te pakken. Dit overaanbod drukt de prijzen nu al twee jaar naar beneden. De vraag naar olie blijft beperkt aangezien de wereldeconomie maar een bescheiden groei kent.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs