EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6581 tot 6585
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Het geheim van succes ontrafeld met deze wetenschappelijke formule

Succes is iets wat iedereen wil, maar voor de meesten is het iets ongrijpbaars. We lezen er talloze artikelen over op internet en vaak lijkt het erop dat succesvolle mensen werden geholpen door een beetje geluk.

Maar is dat wel zo? Want lezen we door deze artikelen heen ook niet dat succesvolle mensen vooral bleven volharden in hun missie, net zolang totdat ze slaagden? En dat ze dit met zoveel passie en toewijding deden, dat ze hiervoor veel leuke dingen aan zich voorbij moesten laten gaan?

Wat is dan het geheim van succes?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Rusland kan weer lenen in euro’s

Rusland heeft afgelopen week een belangrijke stap gezet richting het uitschrijven van obligaties in euro’s, want door een nieuwe samenwerking met Euroclear kunnen deze obligaties wereldwijd veel gemakkelijker verhandeld worden dan voorheen. De samenwerking met financieel dienstverlener Euroclear is voor Rusland meer dan een symbolische stap, want het land wil dit jaar omgerekend een totaalbedrag van €3 miljard in buitenlandse valuta lenen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Analyse: Stresstest Europese banken

Als we de resultaten van de stresstest mogen geloven staan de belangrijkste Europese banken er nu inderdaad beter voor dan een aantal jaar geleden. Maar betekent dat ook dat we ons geen zorgen meer hoeven te maken over de Europese bankensector?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 31 juli 2016

Dalende olieprijzen wegen op oliebedrijven

De volatiliteit op de oliemarkt leek een tijdje geleden wat te minderen maar niets is minder waar. De prijs voor een vat Amerikaanse ruwe olie is vorige week gedaald naar het driemaands dieptepunt van 41,29 dollar. Oliebedrijven worden hard getroffen door de ontzettende zwakke oliemarkt, ook Shell hoopt alvast op een ommekeer van het sentiment.

Het is zelfs zodanig slecht gesteld met de olieprijzen, dat er sprake is van een nieuwe ‘bear market’. Een vat WTI staat nu 19,7 procent lager dan het hoogste slot van de vorig maand. Technisch gezien ontstaat er een berenmarkt bij een daling van 20 procent in combinatie met structureel lagere prijzen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 31 juli 2016

Sombere prognoses verwacht over Britse economie

De Bank of England komt deze week naar verwachting met zeer sombere prognoses voor de Britse economie. In een poging de ergste gevolgen van de brexit te bestrijden zal de Britse centrale bank daarbij naar verwachting voor het eerst sinds 2009 de rente verlagen, voorspellen economen.

De Bank of England komt deze week naar verwachting met zeer sombere prognoses voor de Britse economie. In een poging de ergste gevolgen van de brexit te bestrijden zal de Britse centrale bank daarbij naar verwachting voor het eerst sinds 2009 de rente verlagen, voorspellen economen.

De Britse centralebankpresident Mark Carney waarschuwde in de aanloop naar het EU-referendum van 23 juni al herhaaldelijk voor de recessie die dreigde als zou worden gekozen voor een vertrek uit de EU.

Donderdag zal uit de nieuwe ramingen blijken of de Britse centrale bank die recessie nu al ziet ontstaan. Erg positief zullen de ramingen in ieder geval niet zijn.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs