Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 661 tot 665
Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Eurocommissaris Hahn: ’25 miljoen immigranten aan zuidelijke poort van Europa’

De immigratie wordt zonder enige twijfel de grote uitdaging waarmee de Europese Unie in de eenentwintigste eeuw zal worden geconfronteerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Bitcoin bereikt nieuw record en springt over 4800 dollar

De koers van de bitcoin blijft maar stijgen. De virtuele munt was vandaag ongeveer 4800 dollar waard. Daarmee komt de grens van 5000 dollar voor één bitcoin in zicht.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

In Australië kosten sigaretten nu 1 euro per… stuk

Australië verhoogt de prijs van een pakje sigaretten per 1 september met ruim 12,5%. Het gaat om de eerste in een reeks van vier prijsverhogingen die de prijs van een pakje op 27 euro zal doen uitkomen. Dat is meer dan 1 euro per sigaret.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Creatief boekhouden: de Chinese methode

De officiële cijfers van de Chinese economie geven misschien de best mogelijke weergave, ziet BNR-macro-econoom Kees de Kort, maar de realiteit in het Chinese financiële stelsel is 'somberstemmend en gevaarlijk'.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Goudprijs uit neerwaartse trend

We stuurden u eerder deze week al de melding dat de goudprijs was losgebroken, uit een meerjarig neerwaarts trendkanaal.

Dit konden we toen afleiden op basis van zowel de dag- als weekgrafiek. Maar gisteren kwam de belangrijkste bevestiging hiervoor binnen: de doorbraak op de maandgrafiek.