EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 661 tot 665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Grafiek: “Chinese beurs gaat gebukt onder de handelsoorlog”

De Chinese beurs (Shanghai index) wist tijdens de afgelopen handelsdagen onder de grens van 3.000 punten te zakken. Daarmee wist de Chinese beurs op het laagste niveau uit te komen over de laatste twee jaar gemeten. De importheffingen van Trump gooien duidelijk roet in het Chinese eten.

Trump begint steeds serieuzer te worden met het creëren van een mondiale handelsoorlog. Vorige week lanceerde hij een nieuw pakket aan importheffingen op Chinese producten en de kans is groot dat er meer importheffingen zullen gaan volgen. Zeker omdat de Chinezen de strijd aan willen gaan met Trump. En dat lijkt niet bepaald een goed idee te zijn, aangezien Trump een echte winnaarsmentaliteit heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Oliereus Shell kreeg € 7 miljard cadeau van Nederland

Kabinet Rutte doet dagelijks vreemde dingen. Uit het niets kwam Kabinet Rutte 3 met een afspraak waarin het grootbedrijf geen dividendbelasting meer hoefde te betalen. Een cadeau van de Nederlandse bevolking aan het grootbedrijf van 1,6 miljard euro. Zonder enige vooraankondiging, zonder enige inspraak. We kunnen ons samenlevingsgeld kennelijk niet beter besteden dan subsidies voor het grootbedrijf en (voornamelijk) buitenlandse beleggers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Fed wil terug naar af

De Europese centrale banken en de Fed, ze liepen zo synchroon, maar inmiddels neemt de Amerikaanse centrale bank gas terug, terwijl 'Europa' ervoor kiest om nog even te blijven stimuleren. 'Verschillende versnellingen', zoals economiecommentator Kees de Kort constateert. 'Emerging markets als Argentinië en Turkije komen al in de problemen en dat heeft te maken met de verschuivingen in de dollar en de rente in de VS. In Europa is ruimte voor iets proberen, tegenvallers en gedoe. En dat is nooit een goed teken.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Chinese investeringen in de USA dalen met 92 procent

Het conflict tussen China en de Verenigde Staten van Amerika heeft niet enkel een negatieve impact op de goederentrafiek, ook investeringen gaan er op achteruit. Volgens een onderzoek van Rhodium Group heeft China de eerste vijf maanden van dit jaar 92 procent minder geïnvesteerd in de Amerikaanse economie in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Nog één laatste aanval op de goudmijnen?

Hoe zit het nog met de goudmijnen, eigenlijk?

Als ik even naar mijn mailbox kijk, moet het sentiment inmiddels ver beneden het vriespunt zitten. Beleggers gooien de handdoek weer ééns massaal in de ring. Het doet me allemaal een beetje aan eind 2015 denken.

Yep, net voordat die verdomde goudmijnen honderden procenten hoger gingen en mij het beste beursjaar van mijn leven gaven.

Laten we er even wat grafiekjes bijhalen om deze stelling kracht bij te zetten. Ik begin met de goudmijnindex af te zetten ten opzichte van de goudprijs.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs