EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6606 tot 6610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Federal Reserve wil stresstests voor Amerikaanse banken wijzigen

De Federal Reserve, de koepel van centrale banken in de VS, overweegt de jaarlijkse stresstest voor banken te wijzigen. Dat maakt de voorzitter van de Fed Janet Yellen woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

China wilt investeren in Iraanse mijnbouwsector

De Chinezen zitten tegenwoordig overal met hun geld. In Afrika worden er al geruime tijd grootschalige projecten opgestart, maar ook in Europa en de V.S.A. zijn ze actief. Daar blijft het uiteraard niet bij want ook in Iran valt te investeren, er zou een slordige 10 miljard dollar klaarstaan om in de Iraanse mijnbouwsector te pompen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Trump uit wederom kritiek op de Fed

Donald Trump waarschuwde Amerikaanse beleggers tijdens het verkiezingsdebat. De zakenman toonde zich uiterst somber over de staat van de Amerikaanse economie en sprak van een “big, fat, ugly bubble”. Trump:

“The only thing that looks good is the stockmarket but if you raise interest rates even a little bit that’s gonna come crashing down”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Varoufakis: ‘Zeer machtige instellingen willen Griekenland en Portugal snel uit de euro’

‘Zeer machtige instellingen waaronder de Bundesbank koesteren plannen om Griekenland en Portugal binnen de 5 jaar uit de euro te kegelen om dan de eurozone te hertekenen. Ze hopen zo de versplintering van de eurozone te kunnen tegenhouden, maar ik geloof dat ze op die manier duivelse krachten zullen ontbinden die ze niet meer zullen kunnen controleren.’ Dat heeft de voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis gezegd op de jaarlijkse conferentie van het Institute of Directors, dat in Londen plaatsvindt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Amsterdam staat in de Top-10 van grootste vastgoedbubbels ter wereld

Vancouver, Londen en Stockholm zijn de 3 steden met de grootste kans op een vastgoedbubbel. Dat blijkt uit een studie van UBS. De vastgoedprijzen in deze steden swingen de laatste jaren werkelijk de pan uit. Na de top-3 volgen ook nog Sydney, München en Hong Kong met een groot risico. Maar ook Amsterdam staat in de top-10.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs