EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6616 tot 6620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Woord aan de Europese Centrale Bank!

Komende week is het de beurt aan de Europese Centrale Bank om alle aandacht op te eisen. Donderdag 8 september komen ze met een rentebesluit gevolgd door een persconferentie.

Komende week is het de beurt aan de Europese Centrale Bank om alle aandacht op te eisen. Donderdag 8 september komen ze met een rentebesluit gevolgd door een persconferentie.

Mario Draghi, de voorzitter van de ECB, heeft al heel wat uit de kast gehaald. De rentes staan op historische dieptes en er wordt heel wat geld in het economische systeem gepompt.

Er worden massaal leningen aan banken gedaan tegen gunstige voorwaarden opdat deze op hun beurt zouden lenen aan bedrijven (en gezinnen).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Wereld opnieuw op weg naar nieuw conflict? Gelijkenis met vooravond WW1 opvallend

Het falen van het TTIP-handelsakkoord kwam vorige week uitgebreid in de pers. Officieel zijn er nog steeds gesprekken bezig al lijkt de realiteit de bovenhand gehaald te hebben waarbij de verschillen tussen de Verenigde Staten en Europa te groot blijken te zijn.

Het TTIP-akkoord zou een gigantische vrije handelszone moeten vormen tussen de Verenigde Staten en Europa waarbij op die manier de Westerse economie de wereld beter en langer zou kunnen domineren. Door het falen hiervan dreigen de Aziatische landen hun invloed te kunnen versterken waardoor het Westen binnenkort niet meer de dominante wereldmacht zal zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Beursweek: kondigt ECB maatregelen aan om inflatie aan te jagen?

De nieuwe beursweek staat naar verwachting vooral in teken van de Europese Centrale Bank (ECB). Mogelijk kondigt ECB-president Mario Draghi donderdag nieuwe maatregelen aan om de prijsontwikkeling in de eurozone aan te jagen. Verder komen er nog diverse economische cijfers naar buiten, de bedrijfsagenda is nagenoeg leeg.

De ECB heeft de afgelopen jaren al een reeks ongekende stimuleringsmaatregelen genomen om de hardnekkig lage inflatie te stimuleren. Of daar nog een schepje bovenop komt, hangt waarschijnlijk vooral af van de inflatie- en groeiprognoses die de ECB donderdag op zijn persconferentie naar buiten brengt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 4 september 2016

Juncker: "EU zal verder onderhandelen over vrijhandelsakkoord met VS"

De Europese Unie zal ondanks kritische stemmen uit verscheidene landen verder met de Verenigde Staten onderhandelen over het vrijhandelsakkoord TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership). De EU heeft daarvoor een duidelijk mandaat, zei de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, zondag voor de aanvang van de topbijeenkomst van de Groep van 20 in Hangzhou, in China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 september 2016

'Drie Iraanse banken openen vestiging in München'

Drie Iraanse banken zijn van plan filialen te openen in de Duitse stad München. Dat zei de Beierse minister Ilse Aigner (Economie) tegen de krant Münchner Merkur.

Drie Iraanse banken zijn van plan filialen te openen in de Duitse stad München. Dat zei de Beierse minister Ilse Aigner (Economie) tegen de krant Münchner Merkur.

De instellingen krijgen volgens de bewindsvrouw professionele hulp bij het opzetten van kantoren in de stad.

De Middle East Bank, Parsian Bank en Sina Bank zouden al toestemming hebben van de Iraanse Centrale Bank om vestigingen op te zetten in het buitenland, zei Aigner tegen de krant.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs