EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6626 tot 6630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Bitcoin te koop in Zwitserse treinstations

In de Zwitserse spoorstations kunnen reizigers voortaan exemplaren van de virtuele munt bitcoin kopen. Dat heeft Schweizerische Bundesbahnen (SBB), de Zwitserse nationale spoorwegmaatschappij, bekend gemaakt.

Geïnteresseerden zullen bij de ticketautomaten in de stations Zwitserse franken tegen de bitcoin kunnen worden ingeruild. De maatschappij benadrukt wel dat het niet mogelijk zal zijn om de aankoop van treintickets met bitcoins te regelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Britten zijn dol op schulden!

De lage rente lijkt langzamerhand haar uitwerking te krijgen. De vraag is alleen of de gewenste uitkomst, zoals die door de centrale banken wordt beoogd, wordt behaald. Op dit moment weet de lage rente er in het Verenigd Koninkrijk voor te zorgen dat steeds meer mensen zich in de schulden werken.

De meeste mensen onder ons zullen zijn opgevoed met de levensbeschouwing dat schulden niet goed voor ons zijn. Vanaf jongs af aan zijn de meeste mensen al bewust bezig geweest met het sparen van geld. De centrale banken zijn echter niet bepaald gecharmeerd van sparen. Zij zien liever dat we dit geld over de toonbank smijten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Bitcoin blijft stijgen: 3 mogelijke verklaringen

Ondanks een jaar van diefstal en een onopgeloste interne oorlog blijft de prijs voor Bitcoin het goed doen. Bitcoin overleeft niet alleen, het is zelfs springlevend. In oktober steeg Bitcoin al 20%, sinds begin dit jaar staat er al bijna een verdubbeling op de tabellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

‘Waarom zowel Clinton als Trump zullen falen’

‘Het vreemdste is de gelijkenis tussen beide kandidaten. […] Geen van beide heeft aandacht voor al wat niet onmiddellijk van nut is. […] Geen van beide lijkt te geloven dat de wetten en sociale normen ook op hen van toepassing zijn. En geen van beide kan een controverse afsluiten door zijn ongelijk toe te geven, of door duidelijk uit te leggen hoe een fout is ontstaan en een verontschuldiging aan te bieden. Trump kan het woord ‘sorry’ amper uitspreken. Clinton zal dat makkelijker doen, maar op een minder geloofwaardige manier. […] De Amerikaan George Friedman maakt op zijn website Geopolitical Futures gehakt van beide presidentskandidaten. Friedman is een vermaard geopolitiek strateeg en de stichter van Strafor, een privé-consultancy die zich bezighoudt met alles wat met de nationale veiligheid te maken heeft. In mei 2015 verliet Friedman Strafor om Geopolitical Futures op te richten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Hyperinflatie: Bankbiljetten wegen in Venezuela

Door de hyperinflatie in Venezuela worden bankbiljetten steeds vaker gewogen in plaats van geteld, zo schrijft Bloomberg. Het geld is zo weinig waard dat men voor de meest simpele aankopen al zoveel biljetten nodig heeft dat het makkelijker is geworden om het geld gewoon op de weegschaal te leggen.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs