Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 6636 tot 6640
Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

Donald Trump enthousiast over Brexit

De gedoodverfde Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump vindt de Brexit ‘fantastisch’ en noemt het vertrek uit de EU een ‘goed ding’.

Trump deed zijn uitspraken vrijdagochtend in het Schotse Ayrshire op de opening van het Trump Turnberry Golf Resort dat hij enkele jaren geleden kocht. Tegen de BBC zei Trump, die zijn sympathie voor een Brexit nooit onder stoelen of banken heeft gestoken, dat de Britten “hun land teruggepakt hebben”.

Bij eerdere gelegenheden toonde Trump zich voorstander van een Brexit omdat immigratie “vreselijke gevolgen voor Europa heeft gehad”. Trump noemde toen ook de bureaucratie als een reden om de Unie te verlaten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

Zilveren munten niet aan te slepen bij Perth Mint

De zilveren Kangaroo munten van het Australische munthuis zijn niet aan te slepen in de Verenigde Staten, zo schrijft de Wall Street Journal. Deze nieuwe beleggingsmunt, die vorig jaar gelanceerd werd als goedkoper alternatief voor de Canadese Maple Leaf en de Amerikaanse Silver Eagle, blijkt goed in de smaak te vallen bij beleggers wereldwijd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

Is goedkoop pond goed nieuws voor citytrip naar Londen?

Nu het Britse pond door de Brexit naar ongekende dieptes tuimelt, lijken er interessante tijden aan te breken voor toeristen. Een citytrip naar Londen of een reisje naar Engeland, Wales of Schotland lijken plots veel aantrekkelijker. En op korte termijn is dat ook het geval. Maar op lange termijn wordt reizen naar het Verenigd Koninkrijk mogelijk veel minder aantrekkelijk.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

Boris Johnson meteen overhoop met EU over uittredingsprocedure, Schotten roeren zich

Brexit-voorstander Boris Johnson is een grote kanshebber voor de opvolging van David Cameron als premier. Johnson probeerde vrijdag middelpuntvliedende krachten in het Verenigd Koninkrijk de kop in te drukken. En passant bleek ook dat Johnson geen snelle uittreding wil uit de Europese Unie.

In reactie op de uitslag van het EU-referendum, waarbij de Britten in meerderheid kozen voor een vertrek uit de EU, stelde Johnson: “Dit betekent niet dat Verenigd Koninkrijk minder verenigd is, noch dat het minder Europees zal zijn.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

Brexit? Nee, Nexit! Nederland is het volgende land dat de EU gaat verlaten

Nu de Britten de EU gaan verlaten, buitelen de voor- en tegenstanders van een Nexit referendum over elkaar en de media is hier momenteel driftig over aan het schrijven.

Wij hebben de belangrijkste artikelen geselecteerd: