Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 666 tot 670
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

“Catalonië snel onafhankelijk”; koning Felipe verzwijgt politiegeweld

Carles Puigdemont, de president van de Spaanse deelstaat Catalonië, heeft in een interview met de BBC gezegd dat “de onafhankelijkheid van Catalonië nu slechts een kwestie van dagen is”. Zijn uitlatingen steken schril af tegen de taal van de Spaanse koning Felipe IV, die zijn land oproept tot eenheid, maar in alle talen zwijgt over het geweld van de ordediensten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 40 - 2017

Redactie edelmetaal-info: de analyse van Roy heeft mij maandag niet bereikt. Gelukkig kan ik hem hedenmorgen alsnog plaatsen.

Vorige week gaf ik aan:

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

16 onmisbare inzichten over… geld

Veel mensen maken zich te veel zorgen om geld en nog meer mensen laten zich elke keer vangen door slimme marketingtrucs. Topondernemer Seth Godin deelt zestien inzichten die je hopelijk zullen helpen om op een beter manier na te denken over geld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

27-jarige die al $200.000 spaarde, heeft 5 zeer nuttige tips

Sean – The Money Wizard – vindt zichzelf niet zo bijzonder. Hij is een normale kerel, met een normale job, een normaal inkomen en een normale beleggingsstrategie. Toch heeft hij op zijn 27e al $200.000 bij elkaar gespaard/belegd. “Ik heb het geluk gehad enkele nuttige tips te krijgen”, aldus The Money Wizard.

Sean begon op zijn 16e met $500. Op zijn 18e begon hij met beleggen op de aandelenmarkt. Op zijn 25e was zijn aandelenportefeuille al gegroeid naar $100.000 en op zijn 27e $200.000. En dat allemaal dankzij enkele zeer nuttige tips.

Dit zijn de 5 nuttigste tips die The Money Wizard heeft gekregen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Toekomst Europa op het spel na fascistisch neerslaan Catalaans referendum

‘Demofobie van Brussel kent geen grenzen: alle vormen van democratie en zelfbeschikking worden onderdrukt’ – Spaanse journalist voor The Asia Times: ‘Er komt een perfecte storm aan’

De geest is uit de fles, en hoe harder de drang naar vrijheid, democratie en zelfbeschikking wordt onderdrukt, des te meer zullen de onderdrukte Europese volken in opstand komen.