EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 666 tot 670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Brits Crypto-platform lanceert Litecoin Futures

Het is lange tijd stil geweest rond Litecoin. Maar mogelijk komt er binnenkort weer leven in de brouwerij bij de ‘light’-versie van Bitcoin. Het Britse Crypto Facilities kondigde namelijk aan om vanaf vrijdag 22 juni te beginnen met de handel in Litecoin Futures.

In december vorig jaar lanceerde 2 van ’s werelds grootste handelsplatformen, CME en CBOE, futures op Bitcoin. Hierdoor explodeerde de Bitcoinprijs. Vanaf 22 juni komen er ook Litecoin Futures, maar dan wel op een veel kleinere schaal, bij een Brits handelsplatform.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Griekenland financieel bijna weer op eigen benen: "historische" dag voor de eurozone

De ministers van Financiën van de eurolanden moeten het morgen op een bijeenkomst in Luxemburg eens raken over een pakket maatregelen dat Griekenland in staat moet stellen om financieel opnieuw op eigen benen te staan vanaf deze zomer. Eurocommissaris Pierre Moscovici spreekt alvast van “een historische” etappe voor de eurozone. “Dan slaan we de bladzijde van deze crisis definitief om.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Lage volatiliteit Bitcoin signaleert bodem

Volgens Blue Line Futures president Bill Baruch heeft de prijs van Bitcoin zo goed als een bodem bereikt. De volatiliteit van ’s werelds grootste cryptomunt staat op het laagste niveau in meer dan een jaar. Dit signaleert een bodem, al wil dat niet zeggen dat de prijs nu in een keer weer fors hoger kan.

Een bodem is een proces, geen prijs, zegt Bill Baruch. De fors lagere volatiliteit wijst erop dat het verkoopgeweld stilaan uitgeput geraakt. Het bodemproces kan nu beginnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Oud-voorman financieel district Londen: Brexit kost 75.000 banen

Een voormalig voorman van het financieel district van Londen verwacht dat het Britse vertrek uit de Europese Unie zo’n 75.000 banen zal kosten.

Mark Boleat schrijft dit in een nog te houden toespraak bij Cass Business School in Londen te verwachten dat het Verenigd Koninkrijk na een Brexit eenzelfde behandeling zal krijgen als andere niet-EU-landen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Rijke Aziaten worden sneller rijker dan eender wie

Het vermogen van de rijke bevolkingsgroep in de regio Asia-Pacific is het voorbije jaar met bijna 15 procent toegenomen tot 21,6 biljoen dollar. Dat blijkt uit een rapport van consulent Capgemini. Daarbij wordt opgemerkt dat nergens ter wereld de rijkdom een snellere groei kent dan in Asia-Pacific.

De versnelling van de economische groei en de uitstekende prestaties van de aandelenmarkten deden de wereldwijde rijkdom het voorbije jaar tot een nieuwe recordhoogte van 70,2 biljoen dollar optekenen. Japan en China hebben vorig jaar de grootste bijdrage geleverd aan de groei van de Aziatische rijkdom. De snelste toename kon echter worden opgetekend in India.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs