Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 6661 tot 6665
Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Goud en Zilver gaan 40% stijgen

De prijs van goud en zilver zullen de komende 2 jaar met 40% stijgen volgens de oudste bank van......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Wanneer verhoogt de Bank of England de rente?

Wanneer zal de Bank of England de rente verhogen? Dat weet eigenlijk niemand, want zelfs de economen van de centrale bank kunnen hier al jaren geen juist antwoord op geven. De volgende grafiek laat alle voorspellingen zien die economen van de centrale bank de afgelopen jaren gemaakt hebben.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Hier ligt $265 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties

Volgens de laatste cijfers van het Amerikaanse ministerie van Financiën staat er voor $265 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties geparkeerd op de Kaaimaneilanden. Daarmee is het belastingparadijs na China en Japan de derde grootste buitenlandse bezitter van het Amerikaanse schuldpapier.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Goudkelder kopen

In de kranten verschijnt vandaag een verslag van de aandeelhoudersvergadering van de Nationale Bank van België. De ‘groene pettenbeweging van Erik Geenen stelde weer heel wat pijnlijke vragen.

Een klassieker is: “Hoe zit het met het goud van de Belgische Staat?” Bij de NBB antwoordden ze dat de Belgische overheid ‘juridisch eigenaar is van het goud’. Een nietszeggend antwoord. Juridisch eigenaar van goud dat er mogelijk niet meer is?

De Nationale Bank blijft volhouden dat er om de zoveel tijd ambtenaren van de NBB naar het Verenigd Koninkrijk trekken om te kijken of de goudvoorraad er nog ligt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Video: Waarom Goud een Betere Belegging is dan Apple

Een ex-Bloomberg journalist geeft zijn echte mening over goud versus Apple. Opmerkelijk toch hoe journalisten écht denken over goud als ze eenmaal buiten liggen. Adam Johnson legt uit waarom hij goud verkiest boven Apple.

De volgende 10 jaar kan deze munt 3.000% in waarde stijgen