EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6671 tot 6675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

'Superrijken' in ons land bezitten minstens 2,2 miljoen euro

"De inkomensverdeling in ons land is vrij stabiel gebleven, met eventueel een lichte daling aan de top." Dat staat in een studie die gisteren is verschenen in het economisch tijdschrift van de Nationale Bank. Uit de bevraging van meer dan 2.000 gezinnen in 2014 blijkt dat de 1 procent rijkste gezinnen in België minstens 2,2 miljoen euro bezit. Dat schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

The French economy is driving Europe

It is preliminary PMI day in Europe, meaning we are getting the first read on growth across the European Union in September.

It is preliminary PMI day in Europe, meaning we are getting the first read on growth across the European Union in September.

Germany missed growth forecasts for a second consecutive month due to weaker than expected service sector growth, but still posted decent numbers overall.

France performed far better than expected and is now the standout nation in the continent, overtaking Germany for the first time since 2012.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

Frankrijk en Oostenrijk stellen herstart TTIP-onderhandelingen voor

Frankrijk en Oostenrijk stellen vrijdag voor opnieuw te beginnen met de onderhandelingen over een vrijhandelsverdrag tussen de EU en de Verenigde Staten. Dat zei de Oostenrijkse minister Reinhold Mitterlehner van Economie in een interview met de krant Die Welt.

Mitterlehner kondigde aan met zijn Franse collega Matthias Fekl te pleiten voor zo'n 'herstart' op een bijeenkomst van EU-ministers in Bratislava. De nieuwe onderhandelingen zouden onder meer een nieuwe naam moeten krijgen en gepaard moeten gaan met transparantie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

Draghi: Europa heeft teveel banken

De bankensector in de Eurozone staat onder druk door een overaanbod van financiële instellingen, zo concludeert ECB president Mario Draghi. Dat verklaart volgens hem de lage winstgevendheid van de sector, meer dan het rentebeleid van de centrale bank. Uit de bankensector is veel kritiek op extreem lage rente van de ECB, omdat dat de winstmarge van banken zou aantasten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Een land met 5 miljoen inwoners bezit 2% van alle Europese aandelen

Twee decennia nadat de Noorse regering een eerste betaling deed aan zijn staatsfonds ‘Pension Fund Global’, is het uitgegroeid tot het grootste staatsfonds ter wereld.

Een staatsfonds (Sovereign Wealth Fund of SWF) investeert meestal in buitenlandse activa maar zonder daar controle over te verwerven. Het doel is het realiseren van winsten op lange termijn.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs