Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 6671 tot 6675
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Deze 6 strategieën van Donald Trump wil je niet missen

Nu hij kans maakt om president van de Verenigde Staten te worden, kunnen we niet meer om Donald Trump heen. Al in 1987 schreef hij het boek The Art Of A Deal, waarin hij zijn belangrijkste strategieën publiceerde. Lees hier de zes beste.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Deze roze diamant is geveild voor bijna 28 miljoen euro

Een zeldzame peervormige roze diamant heeft op een veiling bijna 28 miljoen euro opgebracht. Dat heeft Veilinghuis Sotheby’s in Genève dinsdag laten weten.

De zogenoemde Unique Pink van 15,38 karaat is gekocht door een Aziatische privé-verzamelaar die via de telefoon mee bood.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Donald Trump bereid te praten met Kim Jong-un

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is bereid het gesprek aan te gaan met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un. Trump wil dat Noord-Korea stopt met haar atoomprogramma en is van mening dat dialoog de beste manier is om dat doel te bereiken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Centrale banken blijven dollars dumpen

Centrale banken zijn in een recordtempo hun dollars aan het verkopen, zo schrijft CNN Money. In de eerste drie maanden van dit jaar hebben centrale banken wereldwijd $123 miljard aan dollarreserves van de hand gedaan, waarvan een recordhoeveelheid van $57 miljard in januari. 

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Olieproductie Iran terug op oude niveau

De olieproductie van Iran is weer terug op het niveau van voor de Westerse sancties. Door een blokkade van het betalingsverkeer kon het land maar beperkt olie exporteren, maar sinds het opheffen van de sancties is de productie weer sterk toegenomen.