EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6676 tot 6680 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Aankondiging: Sustainable Finance Lab over geldschepping

Op dinsdagavond 22 november organiseert het Sustainable Finance Lab een nieuw debat over het thema geldschepping. Tijdens deze avond zullen experts uit Nederland en uit het Verenigd Koninkrijk dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken belichten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Blockchain gaat bijzondere toekomst tegemoet

Blockchain, de technologie achter crypto-valuta’s als bitcoin, wordt niet alleen onderzocht door verschillende grote financiële marktpartijen. Ook het Amerikaanse ministerie van Defensie is geïnteresseerd in de techniek.

Het Department of Defense is zelfs actief bezig met de techniek om te kijken of het gebruikt kan worden om militaire computersystemen veiliger te maken, inclusief die systemen die gebruikt worden voor de beveiliging van Amerikaanse kernwapens.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Belgische toezichthouder vermoedt witwasfraude van 36 miljard

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) in België denkt dat er voor 36 miljard euro aan zwart geld is witgewassen tussen 2004 en 2015.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Opnieuw wint Belg jackpot Euromillions

Het geluk blijft maar duren voor Belgen die deelnemen aan Euromillions. Nadat een landgenoot twee weken geleden een recordbedrag won, mag opnieuw een Belg juichen om de winst van 50 miljoen euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Marc Faber: dit zijn de twee factoren die zullen leiden tot hogere grondstofprijzen

Marc Faber heeft gewoonlijk een radicaal andere mening dan de doorsnee econoom. Dat blijkt ook uit het laatste interview dat hij gaf. Daarin voorspelt hij een olieprijs van $70 per vat.

De Zwitserse beursgoeroe die in Thailand woont is positief over de grondstoffen in het algemeen en negatief over aandelen in de VS.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs