EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
28
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6681 tot 6685
Geplaatst op: zondag 24 juli 2016

De sleutel tot ‘het goede leven’ in 25 korte, maar krachtige tips

“Goed leven” heeft voor elk van ons een andere betekenis. Toch kan een goed leven worden omschreven als ‘een ononderbroken reeks van steeds intensere gevoelens van voldoening’. Het heeft niets te maken met je materiĂ«le bezittingen, maar alles met hoe je je voelt over je voorbije en komende verwezenlijkingen. Met deze definitie in het achterhoofd krijg je hier 25 tips om een ‘goed’ leven te leiden:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 24 juli 2016

Vijf eigenschappen van de rijke elite die middenklassers niet begrijpen

Als selfmade miljardair en auteur van het boek ‘How Rich People Think’, waarvoor hij twaalfhonderd collega-miljardairs interviewde, weet Steve Siebold veel over de manier van leven en denken van de rijke elite. Hij maakte een top-vijf van eigenschappen die typerend zijn voor rijke mensen en die middenklassers volgens hem onvoldoende begrijpen.

Steve Siebold provoceert graag. Rijken denken en gedragen zich volgens hem anders dan de rest van de bevolking en net daar hebben ze hun rijkdom aan te danken. Dat gezegd zijnde kan je de onderstaande vijf stellingen ook lezen als eigenschappen van een groep mensen die de juiste drive en visie hadden om het te maken in het leven en daar een goed gevulde bankrekening aan over te houden. Dit zijn de eigenschappen die je daar volgens Siebold voor nodig hebt:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 24 juli 2016

Recordhoogte voor S&P500

Wie enkele maanden geleden dacht dat de Amerikaanse aandelen zouden stilvallen en dalen, had het bij het verkeerde eind. De S&P 500 heeft namelijk een nieuw hoogterecord bereikt en snoert daarmee de mond van de criticasters. Enkele experts zien zelfs een positief momentum dat de S&P 500 nog hoger kan brengen.

De aandelenindex die de 500 grootste Amerikaanse bedrijven bundelt, blijft de ene sterke prestatie na de andere neerzetten. Het bewijs daarvan is nogmaals geleverd na het doorbreken van het vorige hoogterecord.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 24 juli 2016

Nood aan nieuwe wending in je leven? Met deze loterij kan je eilandresort winnen

Doug en Sally Beitz zijn de trotse eigenaars van een luxehotel op een tropisch eiland. Maar nu heeft het koppel besloten om het eigendom te verloten, in plaats van het te verkopen aan de hoogste bieder. En daarvoor is er interesse vanuit de hele wereld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 24 juli 2016

‘Voorstel EU: Britten mogen zeven jaar migranten weigeren, en kunnen in interne markt blijven’

De EU bereidt een voorstel voor om de Britten in de interne Europese markt te houden. De Britten zouden in het plan een ‘noodrem’ krijgen waarin zeven jaar lang zich niet hoeven te houden aan regels rond het vrije verkeer van personen in de interne markt.

De EU bereidt een voorstel voor om de Britten in de interne Europese markt te houden. De Britten zouden in het plan een ‘noodrem’ krijgen waarin zeven jaar lang zich niet hoeven te houden aan regels rond het vrije verkeer van personen in de interne markt.

Dat meldt The Guardian op basis van bronnen bij toponderhandelaars aan de kant van zowel de EU als de Britten. Verschillende EU-lidstaten zouden het echter niet met het plan eens zijn, waaronder Frankrijk en Polen.

Desondanks hopen de onderhandelaars op die manier toch aan de zorgen van de Britten tegemoed te komen. De algemene aanname is dat migranten Ă©Ă©n van de belangrijkste redenen is waarom de Britten in het referendum van vorige maand voor een Brexit stemden.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs