EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6691 tot 6695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Cashreserve Apple nu even groot als Ierse economie

De cashreserve van het Amerikaanse technologiebedrijf Apple zijn in het laatste kwartaal nog eens met 6,1 miljard dollar toegenomen en bedraagt nu 237,6 miljard dollar. Indien die cashreserve zelf een bedrijf was zou het als het op zes na grootste bedrijf van de beursindex S&P noteren en als het veertiende grootste beursgenoteerd bedrijf ter wereld, berekende CNBC. Ter vergelijking: de geldvoorraad van Apple is volgens cijfers van de Wereldbank vergelijkbaar met het bbp van landen als Chili, Finland of Ierland.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Inflatie tegen elke prijs

Mario Draghi heeft woelend in zijn bed gelegen, hij wil inflatie tegen elke prijs. Maar waarom weet niemand, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Rusland zegt bewijs te hebben van Belgische luchtaanval

Vorige week vielen er als gevolg van bombardementen in Syrië opnieuw burgerslachtoffers. Rusland beweert dat deze bombardementen werden uitgevoerd door de Amerikaanse coalitie, meer specifiek door Belgische F16 gevechtsvliegtuigen. Dit werd meteen ontkend door de Belgische ministerie van Defensie, maar nu zegt Rusland ook de exacte toestelnummers en vluchtgegevens te hebben. Wat is er precies gebeurd? Een bijdrage van Blikopnosjournaal.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Aankondiging: Sustainable Finance Lab over geldschepping

Op dinsdagavond 22 november organiseert het Sustainable Finance Lab een nieuw debat over het thema geldschepping. Tijdens deze avond zullen experts uit Nederland en uit het Verenigd Koninkrijk dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken belichten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Blockchain gaat bijzondere toekomst tegemoet

Blockchain, de technologie achter crypto-valuta’s als bitcoin, wordt niet alleen onderzocht door verschillende grote financiële marktpartijen. Ook het Amerikaanse ministerie van Defensie is geïnteresseerd in de techniek.

Het Department of Defense is zelfs actief bezig met de techniek om te kijken of het gebruikt kan worden om militaire computersystemen veiliger te maken, inclusief die systemen die gebruikt worden voor de beveiliging van Amerikaanse kernwapens.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs