EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6716 tot 6720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

BREAKING: A gun attack on the Israeli embassy in Turkey leaves one dead

An attempted stabbing attack outside the Israeli embassy in Ankara has been prevented by Turkish police, according to local media reports cited by various news agencies.

Reuters is reporting that at least one person tried to launch an attack on the building in the Turkish capital but was stopped as they approached the entrance. The perpetrator was shot in the leg by police.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

Is Deutsche Bank too big to save?

Deutsche Bank kreeg afgelopen vrijdag harde klappen op de beurs vanwege een miljardenboete uit de Verenigde Staten. Het aandeel verloor meer dan 8% van haar waarde en zakte begin deze week zelfs naar een historisch dieptepunt van iets meer dan €11. Beleggers maken zich grote zorgen over Deutsche Bank, omdat de bank vanwege haar enorme omvang lastig te redden is.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

Zwitsers vluchten weer in contant geld

Zwitsers zoeken sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 hun toevlucht in contant geld, zo blijkt uit cijfers van de centrale bank. Was er in 2007 nog ongeveer 40 miljard aan Zwitserse frank biljetten in omloop, vorig jaar was dat al opgelopen tot 70 miljard. Spaarders maken zich zorgen over de stabiliteit van de bankensector en zien door de negatieve rente van centrale banken ook steeds minder reden om geld op een spaarrekening te laten staan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

Meet the riskiest bank in the world

Deutsche Bank is the riskiest bank in the world, according to the US Federal Deposit Insurance Corporation.

Deutsche Bank is the riskiest bank in the world, according to the US Federal Deposit Insurance Corporation.

The bank has a leverage ratio of 2.68% according to the regulator’s calculations.

The leverage ratio is a measure of a bank’s financial sustainability, and shows how much equity capital a lender has against assets such as loans.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

Bank of Japan voegt nieuwe maatregel toe aan huidige stimulus

De Bank of Japan heeft na twee dagen vergaderen uiteindelijk beslist het huidige monetaire beleid nauwelijks aan te passen. Het opkoopprogramma en de rentevoeten blijven zoals ze waren, de enige vernieuwing is de invoering van een tienjaarsrente die de komende tien jaar rond de nul procent zal moeten blijven hangen. Het doel blijft uiteraard de inflatie de hoogte in te jagen richting de twee procent.

Twee dagen lang kwamen de bestuurders van de Bank of Japan bij elkaar om te bespreken wat er zou moeten gebeuren met het monetaire beleid. Het resultaat is niet naar wens van de markten vermits er werd verwacht dat het opkoopprogramma op zijn minst uitgebreid ging worden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs