Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 6721 tot 6725
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 6 juni 2016

Merkel wil vrijhandelszone tussen Rusland en EU

De Duitse bondskanselier Merkel pleit voor een vrijhandelszone tussen de Europese Unie en Rusland. Tijdens een congres van het CDU sprak Merkel haar wens uit voor meer economische samenwerking tussen Europa en Rusland, zodat er in haar woorden “een vrijhandelszone van Lissabon tot Vladivostok” ontstaat.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 6 juni 2016

Luxemburg zet in op mijnbouw in de ruimte

Het Groothertogdom Luxemburg wil commerciële mijnbouwprojecten in de ruimte opzetten. Dat blijkt uit de woorden van Etienne Schneider, Luxemburgs minister van economie.

Schneider kondigde aan dat de Luxemburgse regering een bedrag van 200 miljoen euro heeft vrijgemaakt voor de opstart van ruimtevaartprojecten die onder meer op asteroïdes grondstoffen zouden ontginnen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 juni 2016

Bitcoin: terug van nooit weggeweest

Bitcoin is ontwaakt uit een lange winterslaap van bijna twee jaar. Afgelopen dagen is de prijs weer flink gestegen tot het niveau van augustus 2014.

De concurrenten van bitcoin tekenen zelfs grotere waardestijgingen op. Zowel investeerders als critici beschouwen bitcoin echter als een pars pro toto van de crypto-currencies, dus focussen we ons voornamelijk op deze “trailblazer”.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 juni 2016

De meest absurde ideeën waarmee mensen miljonair werden

Sommige ondernemers verdienen hun geld met het verkopen van hamburgers; anderen werden miljonair met de meest absurde ideeën. Lees hier de meest opvallende.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 juni 2016

Belgen tussen 20 en 40 jaar krijgen later wellicht minder pensioen

Minder goed nieuws voor Belgische twintigers en dertigers, de pensioenhervorming van de huidige regering-Michel zal op termijn een negatieve uitwerking hebben op de uitbetaling van de pensioenen. Met andere woorden, de respectievelijke generatie zal maandelijks minder overhouden van hun uitkering.

Ja, we ‘mogen’ langer gaan werken en neen, we krijgen er niet meer voor in ruil. Volgens expert in deze materie, Frank Vandenbroucke, zullen jonge Belgen die nu tussen de 20 en 40 jaar oud zijn, moeten inboeten op hun pensioenuitkering eens ze uit de arbeidsmarkt stappen.