EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6726 tot 6730 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 23 oktober 2016

Deze assets bezit je maar al te graag wanneer de grootste bubbels barsten

Het is geen geheim dat zowel de aandelenmarkten, de huizenmarkt alsook de obligatiemarkt zich allen tegelijkertijd tot een mega bubbel hebben ontwikkeld. Al deze assetclasses correleren met elkaar in dezelfde richting. Daar geen twijfel aan. De huizenmarkt lijkt daarbij een herhaling van zijn voorgaande bubbel.

Onderstaand een grafiek van de S&P/Case-Shiller Index welke veranderingen in huizenprijzen meet volgens de zogenoemde ‘repeat-sales method’ – huizenprijzen in vergelijking met de prijzen van hetzelfde huis in het verleden. Wanneer de huizenprijzen sinds 2012 mee zouden bewegen met de inflatie, zou de index nu rond de 142 noteren. Echter staat deze graadmeter op 186 punten wat ontegenzeggelijk een bubbelvorming uitwijst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 22 oktober 2016

7 fouten die succesvolle mensen niet opnieuw maken

Succes komt dikwijls met kennis en ervaring … ook van de fouten die je maakt. Mensen hebben nu eenmaal de neiging om fouten te maken. Maar succesvolle, rijke mensen leren uit die fouten en maken ze niet opnieuw. Dit is wat jij van hen kan leren.

Succesvolle mensen laten zich niet tegenhouden door fouten. Ze zien ze zelfs als een noodzakelijk proces. Ze leren niet alleen wat ze moeten doen, maar ook vooral wat ze niet moeten doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 22 oktober 2016

Indiërs kunnen gaan zorgen voor een stijgende goudprijs

De goudprijs heeft het sinds de maand juli niet bepaald gemakkelijk gehad. Sinds de start van de tweede helft van het jaar heeft het gele edelmetaal wat procenten aan waarde moeten inleveren en op dit moment beweegt de goudprijs binnen een zijwaartse trend. Toch kan daar binnenkort verandering in gaan komen.

Een van de grootste goudkevers zijn toch wel de Indiërs. Op dit moment is het jaarlijkse trouwseizoen volop in gang en als trouwgeschenk wordt er vaak een beroep gedaan op het glimmende edelmetaal. Daarnaast maakt een onderzoek uit 2013 van de ‘Federation of Indian Chambers of Commerce & Industry’ (FICCI) duidelijk dat driekwart van de Indiërs goud daarnaast ziet als een ‘veilige belegging’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 22 oktober 2016

Gelukkig houden de Italianen nog van cash

In Italië circuleert een bedrag van 205 miljard euro aan cash. Daarmee vertegenwoordigt cash ongeveer 12,9 procent van de totale Italiaanse rijkdom. Dat blijkt uit berekeningen van Francesco Greco, procureur bij het parket van Milaan.

Volgens de procureur gebeurt 87 procent van de transacties in Italië met cash geld. De voorliefde voor cash geld weerspiegelt volgens waarnemers vooral het wantrouwen van de Italiaanse bevolking tegenover de sterk gereglementeerde banksector, die immers duidelijke sporen achterlaat die door de autoriteiten en de fiscus gemakkelijk kunnen worden gevolgd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 22 oktober 2016

Rijke mensen hebben (bijna) altijd deze 7 sterke eigenschappen

Wanneer je naar iemand als Warren Buffett kijkt, Mark Zuckerberg, Bill Gates of zelfs Marc Coucke dan denk je wel eens ‘Ja, die man heeft wat nodig is om rijk te worden.’ Maar ook deze mensen zijn vanaf nul begonnen. Veel hangt af van de manier waarop je de rijkdom wilt opbouwen. Daar is kracht en karakter voor nodig. Daar zijn sterke eigenschappen voor nodig. Heb jij die?

Rijke mensen hebben vaak verschillende eigenschappen met elkaar gemeen, zonder dat ze het zelf beseffen. Ben je al rijk, check even of het klopt. Ben je nog niet rijk maar wil je het wel worden, kijk hoe je onderstaande eigenschappen kunt aanleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs