EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6736 tot 6740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Alliantie Duitsland en Rusland grootste bedreiging voor VS

Een economisch handelsblok waar zowel Duitsland als Rusland toe behoren is de grootste bedreiging voor de hegemonie van de Verenigde Staten. Die conclusie trekt George Friedman, voormalig topman van Stratfor en oprichter van het platform Geopolitical Futures. Een alliantie tussen deze twee landen is volgens hem zo machtig dat de VS er alles aan zal doen om de twee uit elkaar te drijven.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Volatiliteit tussen euro en dollar naar dieptepunt

De volatiliteit tussen de euro en de dollar is deze week gezakt naar het laagste niveau in twee jaar tijd. Historisch gezien heeft de euro nu de allerlaagste volatiliteit ten opzichte van de Amerikaanse munt van de tien meest gebruikte handelsmunten uit de G10. De euro en de dollar komen nauwelijks van elkaar los door het uitblijven van grote veranderingen in het monetaire beleid aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

George Soros stelt half miljard beschikbaar voor migranten die een startup willen beginnen, vooral in Europa

Beursspeculant, miljardair en filantroop George Soros zegt dinsdag toe 500 miljoen dollar te investeren in programma’s en bedrijven die bijdragen aan de integratie van vluchtelingen.

“Ons doel is om de private sector in te zetten voor de publieke zaak,” maakt Soros dinsdag bekend in een open brief in de in The Wall Street Journal. “Migranten leven in ijdele hoop, terwijl gastlanden er niet in slagen de vruchten te plukken die integratie kan brengen.”

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Beursblik: Fed stelt renteverhoging nog even uit

(ABM FN-Dow Jones) De kans is vrijwel nihil dat de Federal Reserve de rente woensdag zal verhogen en de bijeenkomst staat dan ook vooral in het teken van een mogelijke bevestiging dat dit in december wel gebeurt. Dit verwachtten door ABM Financial News geraadpleegde economen.

Nadat de Amerikaanse centrale bank de rente in juli ongemoeid liet in een bandbreedte van 0,25 tot 0,50 procent, leek het er even op dat het Federal Open Market Committee in september toch over zou gaan tot een verhoging, afgaande op de uitspraken van diverse leden van het beleidscomité en voorzitter Janet Yellen zelf, die tijdens Jackson Hole benadrukte dat de kans op een renteverhoging steeds groter wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

OMFIF: Goud keert terug als centraal onderdeel monetaire reserves

Goud wordt weer een centraal onderdeel van de valutareserves van centrale banken, zo concludeert onderzoeksinstituut OMFIF in een nieuw rapport over de goudvoorraden van centrale banken sinds 1870. Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 hebben centrale banken wereldwijd netto 350 ton goud per jaar aan hun reserves toegevoegd, waarmee hun totale goudvoorraad weer terug is op het 100-jarige gemiddelde van de periode tot en met 1970.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs