EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6741 tot 6745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Rusland zit binnenkort zonder geld

Rusland kampt al 2 jaar met een recessie. En dat begint stilaan grote gevolgen te hebben. Het ‘Rainy Day Fund’ is gekrompen tot $32,2 miljard volgens de Russische Minister van Financiën. In september 2014 zat er nog $91,7 miljard in het fonds. En er hangen nog meer donderwolken boven het financiële departement.

Analisten verwachten dat het fonds eind dit jaar nog maar $15 miljard zal bezitten en dat tegen midden 2017 het fonds volledig zal opdrogen. Het ‘Rainy Day Fund’ werd opgericht om het gat in de begroting helpen op te vullen. Maar het gat is de laatste tijd zo groot, dat het fonds snel opdroogt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Luc Coene: Er gaan banken verdwijnen in Europa

De kans is groot dat er in Europa nog een aantal banken zal verdwijnen, om de simpele reden dat er sprake is van een overaanbod aan financiële instellingen. Dat zei Luc Coene, voormalig gouverneur van de centrale bank van België in het tv-programma Z-Talk Goossens. Vooral banken in Zuid-Europese landen als Griekenland, Italië, Spanje en Portugal zullen de komende jaren veel moeite hebben om hun portefeuille van slechte leningen af te bouwen, zo verwacht Coene.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

De prijs van het spelen met natuurwetten

Cyclische patronen komen we overal tegen. In de natuur maar ook in de economie waar onze beleidsmakers ze zodanig heeft aangetast met catastrofale gevolgen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Het momentum is met Trump… en dat heeft Clinton enkel aan zichzelf te danken

Op 26 september vindt in de VS het eerste van drie televisiedebatten plaats tussen Donald Trump (R) en Hillary Clinton (D). Dat zou wel eens het meest bekeken programma in de geschiedenis van de VS kunnen worden, schrijft Edward Luce in de Financial Times.

Nate Silver, de statisticus die in 2012 de uitslag in alle 50 staten correct voorspelde, gaf Trump exact een maand geleden 11,1% kans om het in november te halen. Vandaag heeft de Republikein in dezelfde kansberekingen net geen 40% kans om de volgende president van de VS te worden. In de poll van RealClearPolitics, die de uitslagen van de 7 belangrijkste doorlopende peilingen in het land verzamelt, stond Clinton op 16 augustus 7 keer op kop. Vandaag leidt Trump er twee en valt Clintons voorsprong in drie andere binnen de foutmarge.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Australian Stock Exchange kampt met problemen

De Australian Stock Exchange (ASX) kampte vandaag met technische problemen. Eerst werd de opening met 90 minuten uitgesteld waarna het na een hobbelige herstart vervolgens tot een volledige stilstand kwam. In totaal was er slechts voor een half uur handel mogelijk.

De Australian Stock Exchange (ASX) kampte vandaag met technische problemen. Eerst werd de opening met 90 minuten uitgesteld waarna het na een hobbelige herstart vervolgens tot een volledige stilstand kwam. In totaal was er slechts voor een half uur handel mogelijk.

Het volume was bijzonder licht met zo’n 1,28 miljard aan verhandelde aandelen, 20 procent van de omzet van de maandag ervoor. Het betreft daarmee een stillere handelsdag dan op een kerstavond.

De Australian Stock Exchange, zelf een beursgenoteerde onderneming, gaf aan dat voor het begin van de volgende handelsdag een update gegeven zal gaan worden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs