EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6746 tot 6750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 september 2016

RBC: ‘rally goud is voorbij’

RBC Capital Markets commodity strategist, Christopher Louney liet op zakenzender CNBC optekenen dat goud heeft gepiekt. Hij ziet goud nu tegen het jaareinde afbrokkelen tot $1258 per ons.

De 24%-rally van goud dit jaar is volgens Louney volledig gerechtvaardigd. “Het was zowat de perfecte storm voor goud maar vandaag is onzekerheid over Brexit, de monetaire politiek van de Fed en de algemene economie op haar retour. Ook de effecten van de hogere volatiliteit van begin dit jaar en de zeer lage rendementen zijn ter ondersteuning van de goudprijs uitgespeeld.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

11 tips van miljonairs om je werkdag succesvol te beginnen

Het eerste uur van je werkdag is cruciaal. Het legt de basis voor jouw succes. Het eerste werkuur beïnvloedt de productiviteit en het succes van de rest van de dag. Veel miljonairs in deze wereld beseften al snel het belang van een goede ochtendroutine. Ze nemen in de eerste uren al een voorsprong waar de concurrentie de ganse dacht achteraan loopt.

Een goede, sterke focus tijdens het eerste werkuur kan wonderen doen.

Met deze 11 tips kan jij jouw eerste werkuur omtoveren tot het meest productiefste uur van de dag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Rusland speelt opnieuw met vuur

Het gebrek aan ondernemingszin, KMO-cultuur en economische reconversie is de onheilige drievuldigheid die samen een rem vormen op de verdere groei van de Russische economie.

Het gebrek aan ondernemingszin, KMO-cultuur en economische reconversie is de onheilige drievuldigheid die samen een rem vormen op de verdere groei van de Russische economie.

Om dat probleem het hoofd te bieden, werden de afgelopen 15 jaar ballonnetjes opgelaten om enkele van de vele staatsbedrijven gedeeltelijk te privatiseren.

Dat zou meer geld in het laatje van de noodlijdende staatskas moeten brengen, én nieuwe, frisse ideeën moeten aanbrengen in de raden van bestuur om de Russische economie definitief de eenentwintigste eeuw binnen te loodsen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Circus gaat gewoon verder: nu legt ook Noorwegen de anti-Russische sancties naast zich neer

In 1806 slaagde Napoleon erin om de grote Europese mogendheden, inclusief Rusland, in het continentaal stelsel te dwingen. Deze handelsblokkade van Engeland moest de Engelse economie uitroken, zodat het Rijk niet langer een bedreiging vormde voor de Franse belangen.

Het stelsel woog als een loden deken op de Europese economie. Vooral de Russen waren erg afhankelijk van handel met de Britten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Welkom in Poetins Rusland: in Sint-Petersburg ging 1 op 5 stemmen

In Rusland heeft de partij van Verenigd Rusland van president Vladimir Poetin makkelijk de verkiezingen gewonnen. Drie andere partijen, die dichtbij het Kremlin aanleunen, speelden een figurantenrol. Doch het is niet Poetins overwinning, maar de ongewoon lage opkomst die de beste indicatie geeft van de apathische gemoedstoestand van de Russen.

In Sint-Petersburg, de tweede stad van het land, lag de opkomst onder de 20%. In de hoofdstad Moskou trok niet eens 1 op de 3 kiesgerechtigden naar de stembus. De meeste Russen hebben alle hoop op verandering opgegeven, schrijven commentatoren:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs