Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 676 tot 680
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 oktober 2017

Nieuwe nachtmerrie voor Washington: Russen en Saoedi-Arabië zetten gemeenschappelijk investeringsplatform op het getouw

Riyadh staat bekend als de staart die met de Amerikaanse hond kwispelt. Riyadh en Washington zijn close en dat is een bron van heel wat woede en frustratie in voornamelijk de Arabische wereld, een wereld die geteisterd wordt door wahabitische terreur enerzijds en Amerikaans neoconservatisme anderzijds, die mekaar raken in de gevoelige Israëlpolitiek.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 oktober 2017

Venezuela gooit de laatste troef op tafel

Venezuela heeft zijn laatste troef om de economische crisis in het land te bezweren op tafel gegooid: het is begonnen met zijn rijke olievoorraden te verkopen in Chinese yuan, en niet meer in Amerikaanse dollar.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 3 oktober 2017

China beveelt sluiting alle Noord-Koreaanse bedrijven

De Chinese overheid heeft alle Noord-Koreaanse bedrijven bevolen hun activiteiten in het land te beëindigen. Dat meldt het Franse persagentschap AFP. China komt daarmee haar verplichtingen na. Die maken deel uit van een reeks economische sancties die twee weken geleden in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties werden goedgekeurd.Het Chinese Ministerie van Handel had toen gezegd dat Noord-Koreaanse bedrijven en joint-ventures 4 maanden de tijd kregen om hun zaken op te doeken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 3 oktober 2017

114.200 landgenoten mogen zich dollarmiljonair noemen: "Ze worden steeds jonger"

114.200 Belgen hebben een vermogen van meer dan een miljoen dollar of bijna 850.000 euro, hun eerste woning niet meegeteld. Het gaat om een stijging van vijf procent ten opzichte van 2015. Wereldwijd is het aantal dollarmiljonairs opgelopen tot het record van 16,5 miljoen mensen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 oktober 2017

29-jarige self-made miljonair: ‘Een huis kopen is soms een bijzonder slecht idee’

Michael Katchen, een 29-jarige self-made miljonair, zegt dat veel jongeren per se een huis willen kopen. Maar dat is niet altijd een even goed idee. Je moet jezelf afvragen waarom en hoe je dat huis koopt. Is het waard om andere dingen op te offeren?

Veel jongeren werken hard om geld te sparen en een huis te kopen. Ze steken al hun geld in de voorafbetaling en de afbetaling van de lening, omdat het zo hoort. Ze willen met hun geld in de vastgoedmarkt omdat vastgoed een goede belegging is.