EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 676 tot 680 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 april 2018

Frankrijk verlaagt belastingen op cryptowinsten van 45 naar 19 procent

De Franse Raad van State heeft het belastingtarief op de verkoop van cryptomunten verlaagd van 45 naar 19 procent. De verlaging van het belastingtarief komt er omdat Frankrijk de winsten, die gegeneerd worden door de verkoop van cryptovaluta, in een andere categorie gaat onderbrengen. Dat blijkt alvast uit een online publicatie van de Franse website Le Monde. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 28 april 2018

Toeristische records voor nucleaire ruïnes van Tsjernobyl

Het voorbije jaar hebben bijna vijftigduizend toeristen de nucleaire ruïnes van Tsjernobyl in Oekraïne bezocht. Dat betekent een toename met 35 procent tegenover het jaar. Ook de jaren voordien was al een sterke toename merkbaar van het bezoek aan de site, die een oppervlakte heeft met een straal van dertig kilometer rond de voormalige kerncentrale van Tsjernobyl.

Het gebied raakte meer dan drie decennia geleden nucleair besmet door een zware ontploffing in de vierde reactor van de kerncentrale. De metalen koepel die twee jaren geleden boven de reactor is aangebracht, blijkt één van de belangrijkste attracties van het hele gebied te zijn geworden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 27 april 2018

Kredietbeoordelaar Fitch handhaaft AAA-status Nederland

Kredietbeoordelaar Fitch blijft overtuigd van de kredietwaardigheid van Nederland. Het ratingbureau geeft ons land opnieuw het hoogst mogelijke rapportcijfer (AAA), liet de firma vrijdag weten. De prognose houdt Fitch op stabiel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 april 2018

Amazon is nu meer waard dan Microsoft: is mijlpaal van 1 biljoen in zicht?

Amazon heeft na de forse koersstijging van het aandeel opnieuw de tweede plaats van duurste Amerikaanse onderneming veroverd. De internetreus was vrijdagmiddag 775 miljard dollar waard; dat is een pak meer dan de 734 miljard dollar van Microsoft, berekende het persagentschap Bloomberg. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 april 2018

Staatsfonds Noorwegen verliest miljarden op beurs

Het Noorse staatsinvesteringsfonds heeft afgelopen kwartaal voor miljarden aan beleggingen zien verdampen door de recente onrust op de aandelenmarkten. Het grootste staatsfonds ter wereld boekte een negatief rendement van 1,5 procent, wat neerkomt op een verlies van omgerekend bijna 18 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs